Endnu en nyhed fra Bioderma – korrigerende fugtpleje med SPF30

Nu er vi jo mere eller mindre i gang med at fortælle om alle de nye produkter der vælter ind i den franske Bioderma-serie, så hvorfor ikke tage den sidste nyhed med det samme 😉 Den hedder Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30.

Den sidste nyhed som vi kender til, er endnu et medlem i Hydrabio-familien, som alle er kendetegnet ved at have blå emballage, og som er udviklet til den tørre og dehydrerede hud.
Vi har skrevet om de første produkter der blev introduceret på det danske marked her (rens, dagcremer og fugtserum) og det seneste skud på stammen her  (en fugtgivende face mist med SPF30). Alle produkterne i Hydrabio-linjen indeholder noget der hedder Aquagenium-kompleks, som er patenteret af Bioderma. Det lyder fancy, men er egentlig bare en kombination af nogle gode indholdsstoffer, som giver en masse fugt.

Hvad er det?
Jamen det er sådan set “bare” en fugtgivende og let ansigtscreme med solfaktor 30 (hvilket jo er skønt her i sommerhalvåret!), som også lægger sig som en fin ensartet glød over huden. Den er lavet til dehydreret hud, som mangler udstråling eller er ujævn.
Bioderma Hydrabio Perfcteur-cremen indeholder salicylsyre, som fjerner de øverste døde hudceller, og som er en kendt ingrediens i mange plejeprodukter, især produkter til fedtet/uren hud eller hud uden udstråling.
Cremen indeholder små partikler af pudder og lysnende perler, som for det første giver cremen den fineste pudderrosa farve (okay vi er nemme at imponere. Men den er altså fin!!) Derudover lægger cremen sig udenpå huden, så denne ser mere ensartet ud, og rynker/linjer synes mindre pga. lysrefleksion. Desuden virker den faktisk helt primer-agtig, når den ligger på huden, så det tænker vi helt klart også den er velegnet til!
Hvis din hud er tør, skal du helt sikkert have en serum under denne dagcreme, og evt. supplere med en lidt mere nærende dagcreme under. Den er nemlig dejlig let i konsistensen, og trænger hurtigt ind i huden. En mere normal eller fedtet hudtype behøver ikke nødvendigvis andet end Hydrabio Perfecteur.

Det synes vi
Mia: Jeg er vild med Bioderma Perfecteur! Den er sååå fin i farven, den er let og så indeholder den SPF 30. What’s not to like?! Jeg skal have en serum under for at den giver mig nok fugt (men jeg bruger sådan set altid serum) – her er det bare nødvendigt for at min hud ikke skal knase af tørhed i løbet af dagen 😉

Maria: Jeg synes den er fantastisk som base under make-up. Jeg skal dog også have en fugtserum under, da min hud i forvejen er tør. Jeg synes den har en lækker duft, til dem der godt kan lide produkter med parfume. Jeg håber også vi ser flere lækre produkter fra Bioderma uden parfume I Danmark. I udlandet er man jo virkelig glade for parfume. Så selv om vores lille land står og skriger på produkter uden parfume, er det ikke altid det producenterne lytter efter. Der er vi bare ikke store nok. Vi har dog heldigvis stadig mange solprodukter på apoteket uden parfume.

– Apoteksbloggers 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.