Mine 5 anbefalinger til behandling af psoriasis

I dette blogindlæg, giver jeg 5 bud på de produkter jeg anbefaler mest til psoriasis.

Pharmaceris P Body-Ichtilium kropscreme anbefales til ekstremt tør hud, hvor afskalling samt ubehagelig følelse af stramhed og kløe opstår.

Kropscremen normaliserer hudens regenereringsprocesser, har beroligende virkning og reducerer kløe. Vitamin-E og F nærer og styrker hudens struktur. Produktet indeholder salicylsyre, som hjælper med at eksfoliere huden, forbedre hudens udseende og genoprette dens smidighed. Pharmaceris P Body-Ichtilium kropscremens beroligende egenskaber er blevet forstærket med klorofyl, der accelererer regenerering og forbedrer hudens næringsniveau.

Påføres på ren og tør krop og evt. ansigt dagligt, både morgen og aften

Pharmaceris P Ichtilix-Forte

Pharmaceris Ichtilix-forte, er en stimulerende hovedbundsspray som behandling til vedvarende skæl og psoriasis læsioner

Dette produkt er designet som en særlig behandling til vedvarende skæl og psoriasis læsioner, og normaliserer den epidermale keratinisering (rensning af huden). Produktets koncentrerede formel, som er beriget med Immuno-aktivator, aktiverer Vitamin-D receptor (VDR)-genet. Til sammen stimulerer disse to formler huden, regulerer celledeling, og fremmer korrekt regulering af epidermal keratinisering.
Dette er med til at gøre huden blød og glat, samt genopretter den fysiologiske barriere-funktion.
–    Pilbark ekstrakt og-  Salicylsyre eksfolierer nænsomt forhornede celler, minimerer forekomsten af skæl og psoriasis i berørte områder og hjælper med at forebygge imod læsioner.

Stærkt koncentreret urea har en keratolytisk virkning (opløsende); det fugter og regenererer huden, genopretter komfort og et sundt udseende. Formlen lindrer desuden irritationer, og fjerner kløe og brændende fornemmelse.

Pharmaceris PPuri-Ichtilium

Pharmaceris Puri-Ichtilium Rensegel til krop & hovedbund

Er en rensegel designet til daglig vask af kroppen samt hovedbunden, for personer der lider af psoriasis. Anbefales også i tilfældet af meget tør hud, afskalling, ubehagelige følelse af stram hud og kløe.
Produktet renser kroppen og hovedbunden på en blid, men samtidig effektiv måde. Har en beroligende virkning samt styrker celle regenerering. Reducerer irritationer og følelsen af kløe.
Ekstraktet fra pilebark regulerer eksfoliering af døde hudceller fra hud og hovedbund (skæl), og forhindrer tilbagefaldet af de ubehagelige ovennævnte symptomer.

Den anvendes til daglig vask af kroppen og hovedbunden. Produktet erstatter sæbe og shampoo. Påfør Puri-Ichtilium rensegelen i fugtigt hår og på kroppen. Massér rensegelen rundt med cirkulære bevægelser, og rens derefter med vand. Bruges 2 gange dagligt, morgen og aften.

Ducray Kertyol P.S.O. Shampoo

Denne shampoo er til behandling af skællende, tykke flager med rødme og kløe i hårbunden.

Kertyol P.S.O shampoo:

 • Løsner og hjælper med at reducere tykke flager og skæl
 • Styrker hudbarrieren
 • Beroliger og lindrer kløe
 • Hjælper med at forhindre flager i at blive tykkere og komme igen

Dosis og anvendelse: Påfør i fugtigt hår, masser ind og skyl. Gentag, lad virke i 2-3 min. og skyl grundigt.

Intensiv plejefase: Anvend shampooen 3 gange om ugen i 4 uger. Opfølgende plejefase: anvend shampooen 1 gang per uge. Anvendes i kombination eller som opfølgning til medicinsk behandling.

Ducray Kertyol Concentrate til hud med tørre flager og skæl

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_7967-1-1.jpg

Ducray Kertoyl Concentrate er et hudplejekoncentrat udviklet til at lindre og forbedre områder med tør og fortykket hud og er velegnet til brug på kroppen og i hårbunden.

 • Koncentratet påføres direkte på de udsatte områder, såsom albuer, knæ, skinneben og hovedbund, for at forbedre hudens udseende og lindre irritation.
 • Virker mod tykke flager og tørt skæl samt mindsker kløe og rødme.
 • Har en styrkende virkning på hudens naturlige barriere.
 • Indeholder bl.a. de aktive ingredienser, glycolsyre, lactamid og celastrol.

Sådan anvender du Ducray Kertyol Concentrate
Ducray Kertyol Concentrate påføres direkte på hud ramt af tørhed og skæl – både på kroppen og i hårbunden.Behandling på kroppen og behandling i hårbunden varierer lidt – se følgende vejledning:

Lokale hudområder på kroppen:

 • Intensiv plejefase: Anvend 1-2 gange dagligt i 4 uger. Massér nænsomt koncentratet ind i huden.
 • Opfølgende plejefase: Anvend 2 gange ugentligt på områderne, hvor du plejer at få tør hud og tykke flager. Massér nænsomt koncentratet ind i huden..

Hovedbund:

 • Intensiv plejefase: Påfør koncentratet om aftenen og lad det virke natten over. Anvend derefter en mild shampoo til at vaske det ud. Anvendes hver dag i 4 uger.
 • Opfølgende plejefase: Samme procedure som i den intensive plejefase (anvendes aften og vaskes først ud næste morgen), men anvendes kun 2 gange om ugen.

Skriv endelig hvis I har spørgsmål på kontakt@apoteksbloggers.dk

Maria – Apoteksbloggers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.