Astion Pharma – milde produkter til eksem

/Reklame

Vi har indgået et samarbejde med Astion Pharma, som er en forholdsvis ny spiller på “eksem-markedet”. Og som de fleste af jer ved, så indgår vi ikke samarbejder, som vi ikke synes at vi kan stå inde for! Astion Pharma laver gode produkter, som vi får mange gode tilbagemeldinger på, når vi er på apoteket.

Nu hvor vejret skifter til det koldere, og i særdeleshed om vinteren når kulden sætter ind, oplever mange mennesker udbrud af eksem eller lignende tilstande, fordi huden er for tør og dermed skrøbelig.
Mange med de her problemer, ønsker at kunne hjælpe sig selv med milde og effektive produkter.
Astion Pharmas produkter er altså små problemløsere! Produkterne er milde, indeholder meget få ingredienser og er naturligvis uden parfume og kortison.  Læs evt. selv mere på deres hjemmeside.

Produkterne fra Astion Pharma indeholder alle et patenteret stof, som hedder Dermadexin. Det stof lindrer kløen i huden, og genopbygger hudens naturlige barrierefunktion ved at danne en tynd film på huden.
I serien findes følgende produkter:
Hand Cure; En creme til håndeksem, som både kan bruges eksem-udbrud alene, eller som kombination med din medicinske behandling fra lægen
Face Cure; Til skæleksem, en lidelse der opstår  i ansigtet, og som meget ofte misforstås. Skæleksem viser sig som skællende, rød hud omkring næsefløje og/eller øjenbryn. Det kan ikke afhjælpes med almindelige fede cremer.
Skin Cure; Til kløe ved eksem på kroppen. Kan bruges alene i nogle tilfælde og også som supplerende pleje ved siden af din medicin fra lægen.

I Astion Pharmas række af produkter findes også almindelige plejende produkter, som er gode til daglig pleje og forebyggelse.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.