CeraVe er endelig kommet til Danmark

Jeg tror aldrig der har været så stor efterspørgsel på en serie, som med Ceravé. Jeg havde faktisk ikke selv hørt om serien for bare et år siden, men det har da ændret sig siden. Cerave har en større produktlinje, end det der lander på apotekets hylder i første omgang, men vi er glade for vi endelig kan præsentere noget af serien.

Hvad er det der gør Cerave “unikt”?

Hvert produkt fra mærket er udviklet af et team af dermatologer. Det særlige ved CeraVe er, at produkterne indeholder 3 essentielle ceramider, der holder huden fugtig, glat og sund. Samtidig giver det huden en stærk hudbarriere og beskytter mod bakterier, oxidativt stress og urenheder. kroppen producere faktisk ceramider helt naturligt, men ofte reduceres mængden pga. bad med sæbe, renseprodukter, forurening og kemikalier. V

Hvert eneste CeraVe produkt indeholder mindst tre typer ceramider. Det gælder både cremer, lotion og renseprodukter. I kombination med noget de kalder MVE-teknologi, giver deres produkter en vedvarende frigørelse af fugt hele dagen. Samtidig indeholder produkterne hyaluronsyre, som vi kender som noget af den bedste ingrediens til at fugte huden. Alle produkter er uden parfume.

Hvilke produkter finder der? Cerave er især kendt for deres renseprodukter. Mærkets CeraVe Hydrating Cleanser, har været en bestseller lige siden den kom på markedet, og er elsket af kendte, makeupartister og modeller, da de er meget milde men stadig effektive. 

CeraVe Hydrating Cleanser

Rensen her er til normal/tør hud. Rensen fugter og renser huden uden at forstyrre hudbarrieren og indeholder de 3 essentielle ceramider , samt hyularonsyre. Findes med 236 ml og 473 ml. Er “Allergycertified

CeraVe Foaming Cleanser

Skummende rens, som renser huden og fjerner overflødig talg, snavs og makeup. Indeholder de 3 essentielle ceramider samt niacinamider og hyaluronsyre.

Cerave Micellar Rensevand

Renser og tilfører fugt og fjerner makeup. Tilstopper ikke porerne. Velegnet til sensitive øjne

CeraVe Facial Moisturizing Lotion

Findes som dagcreme med solfilter med SPF 25 og uden solfilter

Let ansigtscreme til normal og tør hud.

Tilfører huden fugt og indeholder de 3 essentielle ceramider, samyt niacinamid og hyaloronsyre. Tilstopper ikke huden Er uden parfume

CeraVe Daily Moisturizing Cream.

Fed creme til meget tør hud der genopbygger hudens naturlige barriere. Rig fugtgivende creme. Indeholder de 3 essentielle ceramider og hyaluronsyre. Er allergycertified. Findes med 177 ml i tube og 454 g i krukken.

CeraVe Moisturising Lotion

Let mælkeagtig lotion der giver massere af fugt. tilstopper ikke porerne. Indeholder de 3 essentielle ceramider og hyaluronsyre. Er allergycertified.

CeraVe Soothing Hand Cream

Til meget tørre og ru hænder. Plejende creme som reducerer tørhed Indeholder de 3 essentielle ceramider og hyaluronsyre.

CeraVe SA Renewing Foot Cream

En fodcreme til meget tør, sprukken og ujævn hud. Eksfolierer og fugter. Gør huden blød og styrker dens beskyttende barriere. Indeholder salicylsyre, ceramider og ammoniumlaktat. Er uden parfume.

Til at begynde med har firmaet bag Cerave valgt, at det kun er udvalgte apoteker der sælger Cerave. Der ud over kommer den via hjemmesiden www.dinapoteker.dk.

Herunder ses en forhandlerliste. Ring evt til et af nedenstående apoteker og hør om deres underafdelinger/filialer også forhandler Cerave.

Jeg skal snart til en dybere infodag om produkterne, så jeg er helt skarp i serien. Så indtil videre, er det kun det jeg selv kan læse om produkterne, jeg kan fortælle om. Jeg glæder mig til at afprøve produkterne selv og ikke mindst fortælle jer, hvad kunderne synes om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.