Vil du mindske hårtab? Læs med her!

/Reklame\
Australian Bodycare har igen udvidet deres sortiment, denne gang med produkter der modvirker hårtab, og gør dit hår tykkere. Der er nok ikke mange af os, der ikke ønsker tykkere hår og sundere hårbund. 😉 

Australian Bodycare er i forvejen kendt for sine hårprodukter med tea tree oil, som især roses for deres effekt på en irriteret hårbund med tendens til kløe og/eller skældannelse. Når man taler hårtab, er det meget normalt at starte med at kigge på hårbundens tilstand – det er nemlig svært at gøre særlig meget forskel på en hårbund der ikke er i balance! Disse nye produkter mod hårtab indeholder bl.a. tea tree oil, for at holde hårbunden sund.

 I den nye Hair Loss-linje mod hårtab findes 3 forskellige produkter:
Hair Loss Serum, som er det mest aktive produkt med flest aktive ingredienser, bl.a. biotin, som vi fx også kender fra kosttilskud der styrker håret. Derudover indeholder serummet Capilia Longa (ligesom de andre), der også modvirker hårtab. Serummet sprayes i hårrødderne 1 gang daglig, og masseres ind. Det fedter ikke.
Hair Loss shampoo bruges optimalt set hver dag. Lad det sidde i håret i nogle minutter, før det skylles ud.
Hair Loss Spray, som sprayes i håret – evt. de dage, hvor du ikke når at få vasket håret.

Generelt skal man have tålmodighed når man arbejder med hårtab. Giv det mindst 12-20 uger, før du kan vurdere effekten – er der små hår, der er ved at melde sin ankomst? Så bliv endelig ved med produkterne, så du får optimal effekt.
Desuden kan du jo overveje at kombinere Australian  Bodycare Hair Loss produkterne med et kosttilskud, der styrker hud/hår/negle.

Læs evt. mere om produkterne på deres hjemmeside, eller spørg os på apoteket.

– Apoteksbloggers

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.