Nye shower-produkter fra Vichy

Vichy shower

Vichy har jo for vane at skifte ret meget ud i sit sortiment – både fordi de vil have den nyeste “teknologi” i deres hudpleje, så deres kunder får så meget ud af deres hudpleje som muligt, men også for at vise, at de “lytter” til deres kunder. Hvis der er dårligt salg eller dårlige tilbagemeldinger, så finder Vichy på noget nyt. I dag fortæller Maria og jeg om to af deres nye skud på stammen – Vichy Spa Shower Gel-Oil og Spa Shower Gel-cream. Vi købte én hver, så vi kunne afprøve den…

…og jeg var så heldig at prøve Gel-Oil;
Det første jeg tænkte var, at den bare var mega flot (jeg er en sucker for flotte produkter som pynter på badeværelset, og som føles luksuriøse at have). Det næste var, at jeg synes det lød som et mærkeligt koncept med shower gel-oil. Altså man kender showergel, og man kender badeolie. Men en blanding? Nå, men jeg blev klogere! Det her skønt-duftende produkt kommer ud som en gele, men i stedet for at skumme op, bliver det til en blødgørende olie på huden. Jeg bruger altid olie ved barbering, så her øjner spare-mosteren i mig lige en 2-i-1 mulighed, så jeg både kan vaske mig i den og bruge den til barbering. Det virker den helt fint til, skal jeg hilse og sige. De to forskellige badeprodukter har også forskellig duft, og den jeg har dufter nærmest identisk med deres olier til krop/hår/ansigt – skønt!

Maria prøvede Gel-creme;
Jeg synes virkelig man får en fornemmelse af luksus og velvære, og så dufter den altså bare fantastisk. Jeg har mere tør hud, men synes alligevel den giver mig rigelig med fugt, her om sommeren. Jeg synes emballagen og designet er så fint og indbydende. Jeg ville elske at forære min veninde den i gave. Lækker og top point herfra! Jeg ville anbefale denne til kunden der ønsker et shower-produkt der giver meget fugt, dufter lækkert og ønsker at forkæle sig selv (eller en anden).

Læs mere om de nye shower-produkter her

-Apoteksbloggers

En tanke om “Nye shower-produkter fra Vichy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.