Kundernes deo-favoritter på apoteket

I dag vil Apoteksbloggers kigge lidt på vores deo-bestsellere på apoteket – vi har faktisk deodoranter til ethvert behov, og vi belyser i dette blogindlæg hvilke deodoranter vi har til de forskellige krav, ønsker, og behov du måtte have.

1. “Hverdags-deo”
Som en fantastisk hverdags-deodorant, som kan dække langt de flestes behov, vil vi anbefale Apotekets roll-on. Det er en effektiv og langtidsvirkende antiperspirant, der forebygger og dæmper sveddannelse i op til 24 timer. Den neutraliserer årsagen til svedlugt og tilfører samtidig huden fugt vha. glycerin og aloe vera. Deodoranten tørrer hurtigt og smitter ikke af på tøjet. Den er uden alkohol, parfume og parabener, og derudover er den Svanemærket og Astma-Allergi deklareret. Vi er rigtig glade for Apotekets deo roll-on og sælger rigtig mange af dem hver dag til glade og tilfredse kunder – det er jo trods alt den bedste feedback vi kan få fra en kunde, når de gang på gang kommer igen og køber det samme. Apotekets deo roll-on kommer på vores top 3 i dag, fordi du for under en 50’er får en super god og mild deodorant.

2.  “Det naturlige valg”
Der er stadig mange, som ikke ønsker aluminiumklorid i deres deodorant (dog er det ikke skadeligt at have aluminium i). Ønsker du en deodorant uden aluminiumklorid, kan vi fx anbefale Sard kopenhagen creme deodorant. Denne deo er 100% naturlig – fri for aluminiumforbindelser, citronsyre, parabener og phenoxyethanol. Indholdet af arganolie mindsker svedafsondring, mælkesyrer normaliserer hudens pH-værdi, således at de bakterier der er årsag til svedlugt, mindskes. Kokosolie fugter og plejer huden under armene. Deodorantens effektivitet øges inden for de første dages anvendelse. Vi anbefaler denne deo til kunder der ønsker en naturlig deodorant, eller til personer der ønsker så “rene” og naturlige produkter som muligt. Det er også et godt valg til teenagere som “den første deodorant”.

3.  “Når svedlugten bare skal forsvinde”

Har du tendens til mere kraftig sved går vores anbefaling til Vichy, som vores kunder mega-elsker. De laver deodoranter til ethvert behov, og Vichys deodoranter er som sagt en stor succes blandt vores kunder (og os selv). Men netop Vichys Antiperspirant roll-on med 48 timers effekt er nok Vichys bestseller, netop fordi den er fantastisk til kraftig sved. Den har en svedhæmmende effekt i op til 48 timer med en mild duft, der både kan bruges af mænd og kvinder. Den er med parfume, men kan sagtens bruges til sensitiv hud (alt Vichy er jo faktisk udviklet til sensitiv hud), også  selvom den har en kraftig svedhæmmende effekt. Dette er virkelig en top-seller og det må jo betyde at det virker.

Apoteket har virkelig mange forskellige deodoranter, og derfor også mange vi ikke har nævnt her. I dag har vi beskrevet 3 forskellige typer deodoranter til 3 forskellige behov – og de absolutte bestsellere inden for disse 3 kategorier. Hvis du har andre behov, spørgsmål til andre mærker eller andet, så tøv ikke et sekund med at skrive en kommentar eller send os et spørgsmål under “Spørg os”

Hvilken deodorant er din apoteksfavorit? Vi elsker at høre din mening!

-Apoteksbloggers

 

 

En tanke om “Kundernes deo-favoritter på apoteket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.