Renser du heller ikke din hud? Se her, hvorfor du burde!

Hver dag – hver evig eneste dag – møder vi kunder der ikke renser deres hud. Undskyldningerne er endeløse, men de mest brugte er: “Jeg har ikke tid”, “Det er ikke nødvendigt, for jeg bruger vand” “Jeg bruger ikke makeup, så jeg er ikke beskidt”, og så er der selvfølgelig dem, der bare ikke aner, at de burde rense huden. Kan du genkende det? Læs med her, og find ud af, hvorfor rens burde være en del af dine hudpleje-rutiner.

Først synes jeg du skal spørge dig selv: “Ville jeg gå i bad og KUN skylle mig med vand, uden at bruge sæbe eller andet vaskeprodukt?” – de fleste svarer nok nej hertil. Huden i dit ansigt er selvfølgelig anderledes end huden fx under armene, MEN du sveder stadig i ansigtet og udskiller talg mm., som på resten af kroppen. Hvorfor ikke også vaske det af?

 

Ansigtscremen trænger bedre ind i huden

Ja, det er jo egentlig logisk, ik’? Hvis porerne ikke er fyldt med skidt, og hudens overflade ikke er “beskidt”, så kan din ansigtscreme bedre trænge ind i huden. Det er altså ret surt at bruge mange penge på hudpleje, som man ikke får optimalt udbytte af..

Det behøver ikke tage lang tid!

Dem, der ikke synes de har tid til at rense hud, kender muligvis ikke til det kæmpe udvalg af renseprodukter, der kan fås nu. Før i tiden er det rigtigt, at man tit brugte mere tid på fx både at bruge rensemælk og skintonic. Det er stadig at foretrække, men til os små-travle (eller små-dovne) folk, er der fantastiske muligheder for at rense huden i en ruf: Micellar Water er 3i1 rens, som minder meget om vand i konsistensen. Det påføres med en vatrondel i ansigtet, og kan også fjerne øjenmakeup. Det er altså smart! Apoteksbloggers elsker jo når produkter kan mere end én ting 😉

Prøv fx Bioderma Sensibio H2O som vandt Danish Beauty Award 2015 (den er uden duft, parabener osv.), eller hvis du går mere efter det mere naturlige, kan du fx prøve Caudalie Make-up remover Cleansing Water der med naturligt indhold af kamille og vindrue dufter mildt og skønt. Næsten alle hudpleje-mærker fører en Micellar Water i dag, så det er bare et spørgsmål om at finde din favorit!

Det kan ofte hjælpe din creme

Ja, man skulle jo ikke tro det, men det er rigtigt. Hvis du fx bruger en creme som skal afhjælpe din tørre hud, hvorfor så ikke hjælpe den på vej med noget fugtgivende rens? Her kan du fx bruge en olie-rens, Vichy’s er fantastisk: Vichy Beautyfying Cleansing Micellar Oil. Ellers er danske Beauté Pacifique’s rensemælk og skintonic til tør hud også et skønt bud.

Hvis du bruger en creme mod uren hud, hvorfor så ikke rense porerne og trække dem sammen til normal størrelse med en rens der er tilpasset det behov?

… Ja, vi kunne blive ved! Der findes et renseprodukt til de flestes behov!

Huden kan godt være beskidt selvom du ikke bruger makeup

Du kender det godt, ik’? Du tørrer lige bordet eller vindueskarmen, selvom den ikke ser beskidt ud. Men hov! Der kommer skidt på kluden alligevel? Sådan er det altså også for din hud. Så selvom du ikke tager makeup på, bør du stadig rense talg, sved og partikler af huden. Især os, der bor i byen udsættes for mange partikler fra forurening og bilos.

 

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige rens til dit behov? Find fanen “SPØRG OS” øverst, og skriv til os. Vi er altid klar til at hjælpe!

 

– Apoteksbloggers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.