God nyhed til alle A-derma-elskere: Solbeskyttelse!

Hvem elsker ikke A-derma? Vi gør i hvert fald, og det gør vores kunder i dén grad også. A-dermas hudpleje er til sart, sensitiv, tør, eksempræget hud, og er især elsket til de mindste, som har problemer med huden.

 

Hvis du er en af dem, som også sværger til A-dermas produkter, har vi en god nyhed: Nemlig, at der i denne sæson er lanceret solbeskyttelse, A-derma Protect, som selvfølgelig også er til sart hud – både til børn og voksne.

 

A-dermas solbeskyttelse kan hele tre ting (næsten som et Kinderæg ;));

  1. Beskytter mod solen vha. få, men effektive bredspektrede solfiltre.
  2. Beskytter hudens barrierefunktion i sollyset pga. et patenteret aktivt stof, Barriestolide, som er udvundet af Rhealba Havrekim (som vi kender fra A-derma Exomega-produkterne, hvor det styrker og beroliger).
  3. Bevarer cellerne. Hudcellernes forsvar mod de skadelige UV-stråler sikres vha. indholdet af Rhealba Havrekim Olie.

Alle A-derma Protect solprodukterne er med solfaktor 50+, hvilket jo afspejler at de her solprodukter virkelig er henvendt til en sart og sensitiv hud, som sjældent kan tåle for meget sol.

 

I serien er der kun 6 produkter; 2 forskellige ansigtssolcremer (afhængig af hudtype), 2 solspray (én til voksne og én til børn), en aftersun og så produktet, som vi spår til at blive et kæmpe hit; A-derma Protect AD (som står for Atopisk Dermatitis), og som er lavet til atopisk hud. Med denne solcreme bliver den sarte atopiske hud plejet godt og grundigt samtidig med, at huden beskyttes mod solens stråler. Den kan både bruges på kroppen og i ansigtet, og er naturligvis uden parfume, parabener, octocrylene osv.

 

Vi er faktisk ret imponerede over konsistenserne på de her nye solcremer! Ofte kan solcreme med faktor 50+ være en fedtet (og hvid) affære, men det slipper vi for her. Selvføligelig er solcremen til atopisk hud lidt federe i konsistensen, men det er jo også nødvendigt til den tørre hud.

 

Vi glæder os til at følge A-derma Protect, og er nysgerrige på, om det bliver en succes. Kommentér endelig med feedback, hvis I har prøvet det! 🙂

 

Sommerhilsner

Apoteksbloggers

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.