Vi er kommet med vores eget produkt – Niche kuldecreme

Niche kuldecreme

Ceridal Kuldecreme/Lipogel/Fedtcreme (kært barn har mange navne) kan ikke skaffes længere! Vores mail gløder med spørgsmål fra både kunder og hudlæger om, hvorvidt det er rigtigt, og hvad man kan købe som alternativ – og endelig har vi en løsning til jer!! 😀

Vi har – udover henvendelser på bloggen – også stadig mange henvendelser i vores hverdag på apoteket, fra kunder der er desperate efter et alternativ. De alternativer der er på markedet nu, er simpelthen ikke gode nok, og opfylder ikke de behov, som Ceridal gjorde. Derfor ha vi udviklet vores eget alternativ!

Niche Kuldecreme fra Apoteksbloggers

Ceridal Fedtcreme er udgået, og det er begrundet med et for småt salg i norden. Det har vi svært ved at forstå, da så mange STADIG efterspørger produktet. Vi her derfor fået produceret et produkt som kan blive din afløser til Ceridal, nemlig NICHE Kuldecreme.
På mange områder er vores produkt identisk med Ceridal, men vi har udskiftet én af ingredienserne, da det har været omdiskuteret hvorvidt den kunne være hormonforstyrrende. Her kører vi altså “better safe than sorry”-princippet.

Niche Kuldecreme kan nu købes på landets apoteker, samt på online-apotekerne – hvis du skulle være så uheldig, at den ikke er på hylden på dit lokale apotek, så kan den bestilles til næste dag helt gratis.

De første tilbagemeldinger er GODE

Vi har via vores sociale medier givet vores følgere lov til at afprøve NICHE Kuldecreme, og er begyndt at få de første tilbagemeldinger fra Ceridal-brugere, som bl.a. skriver:
“Tusind tak for prøverne – som virker som et fantastisk alternativ til Ceridal” og
“Tak for prøven på Niche Kuldecreme. Den er rigtig god til mine hænder med eksem.”

Vi er SÅ glade for, at Ceridal-brugere er glade for NICHE Kuldecreme som et alternativ.

Niche Kuldecreme findes i både 50 ml og 100 ml.

– Apoteksbloggers

Del:

Comments

 1. Katrine Urth Says: maj 25, 2019 at 7:41 pm

  Jeg vil gerne bestille en prøve på niche kuldecreme

 2. Sofie Daugaard Christensen Says: juni 12, 2019 at 10:45 pm

  Hej,
  Jeg er/var kæmpe fan og afhængig af Ceridals fedtcreme. Derfor er jeg meget begejstret for at høre om jeres “kopi”. Jeg er meget interesseret i en prøve af produktet.
  På forhånd tak.
  Mvh Sofie

  • apoteksbloggers Says: juni 16, 2019 at 10:30 pm

   Hej Sofie. Vores produkt er netop produceret, og burde være i forretningerne om kort tid. Følg med her eller på vores sociale medier, vi skal nok give lyd så snart Niche Kuldecreme kan købes. Kh fra M&M

  • apoteksbloggers Says: juli 3, 2019 at 5:38 pm

   Hej Sofie.
   Du kan nu købe den lille tube med 50 ml. på apotekerne. Den store med 100 ml kommer meget snart 🙂 Håber du kan lide den. Kh fra M&M

 3. Sarah Bach Says: juni 21, 2019 at 8:43 pm

  Har I en launch-date?? Og kan man forudbestille??

  • apoteksbloggers Says: juni 22, 2019 at 6:01 am

   Hej Sarah. Den er netop kommet i handlen i denne uge – så du kan bestille Niche Kuldecreme hos dit apotek. 🙂 Hvis de ikke har den på lager, kan de få den fra dag til dag.

   Håber du bliver glad for den!
   Kh Mia, apoteksbloggers

 4. Rasmus Heise Says: juli 8, 2019 at 11:42 am

  Har lige købt den på apoteket. Rigtig god oplevelse indtil videre. Men! Ville være super glad for et vippelåg istedet for skruelåg. Jeg har den altid på mig i lommen osv. Er bare så meget nemmere når man ikke har et låg som kan rulle ned under bilsædet. Se evt Ceridal som inspiration hehe.

  • apoteksbloggers Says: juli 8, 2019 at 12:38 pm

   Hej Rasmus. Hvor er vi bare glade for, at du kan lide vores produkt 🙂
   Vi vil huske dit ønske – det er ikke helt sikkert, at denne tube er “endeligt design”, men det var denne vi kunne få i produktion hurtigst.
   Tak for din feedback.
   Kh Maria og Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *