Ceridal er udgået – vi kommer med erstatningen!

ceridal udgået

Ceridal Kuldecreme/Lipogel/Fedtcreme (kært barn har mange navne) er udgået! Vores mail gløder med spørgsmål fra både kunder og hudlæger om, hvorvidt det er rigtigt, og hvad man kan købe som alternativ – og snart har vi en løsning til jer!! 😀

Vi har – udover henvendelser på bloggen – også stadig mange henvendelser i vores hverdag på apoteket, fra kunder der er desperate efter et alternativ. De alternativer der er på markedet nu, er simpelthen ikke gode nok, og opfylder ikke de behov, som Ceridal gjorde.

Niche Kuldecreme fra Apoteksbloggers

Ceridal Fedtcreme ER udgået, og det er begrundet med et for småt salg i norden. Det har vi svært ved at forstå, så vi har alligevel valgt at få lavet en “kopi” af Ceridal, da så mange STADIG efterspørger produktet. Denne afløser hedder NICHE Kuldecreme.
På mange områder er vores produkt identisk med Ceridal, men vi har udskiftet én af ingredienserne, da det har været omdiskuteret hvorvidt den kunne være hormonforstyrrende. Her kører vi “better safe than sorry”-princippet, og derfor har vi altså udskiftet en ingrediens i NICHE Kuldecreme.

De første tilbagemeldinger er GODE

Vi har via vores sociale medier givet vores følgere lov til at afprøve NICHE Kuldecreme, og er begyndt at få de første tilbagemeldinger fra Ceridal-brugere, som bl.a. skriver:
“Tusind tak for prøverne – som virker som et fantastisk alternativ til Ceridal” og
“Tak for prøven på Niche Kuldecreme. Den er rigtig god til mine hænder med eksem.”

Vi er SÅ glade for, at Ceridal-brugere er glade for NICHE Kuldecreme som et alternativ.

Vi satser på at komme på hylderne på dit lokale apotek indenfor en måneds tid, hvis alt går som det skal. #fingerscrossed
Indtil da, er du naturligvis også velkommen til at rekvirere en prøve på NICHE Kuldecreme. Bare send os en mail via “SPØRG OS”-funktionen i højre side af sitet (hvis du er på mobilen, er det vist i bunden ;)). Du skal blot betale 10 kr. for porto, og det får du information om, når du skriver til os.

Vi GLÆDER OS simpelthen så meget til endeligt at kunne præsentere jer allesammen for Ceridals nye afløser; NICHE Kuldecreme.

– Apoteksbloggers

 

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *