Apotekets Fodspray har vundet!

fodspray

Magasinet Woman uddeler hvert år priser til forskellige produkter i forskellige kategorier, og Apotekets produkter har høstet nomineringer og priser de sidste par år – og 2017 er ikke en undtagelse (heldigvis).

Apotekets Fodspray har nemlig vundet Womans pris “Årets Bedste Beauty Fund 2017” (som Apotekets 3-i-1 Ansigtsrens vandt i 2016)! Jubiii!

Apotekets Fodspray har antiperspirant virkning, så fusserne ikke sveder helt så meget 😉 Det vil sige, at denne fodspray holder fødderne tørre og friske. Indholdet af alkohol og mentol mindsker lugtgener.
Apotekets Fodspray sprøjtes på rene og tørre fødder, og bare rolig .. fødderne tørrer hurtigt, så du kan få strømper og sko på 🙂

Prisen er også fordelagtig, så vi kan sådan set godt forstå hvorfor den har vundet. Det er bare en vinder!

Generelt har Apotekets faktisk nogle ret gode fodprodukter, der er bl.a. tre forskellige fodcremer, hvor den der hedder “Apotekets 24 Timers Fodcreme” er klar favorit blandt vores kunder. Der er også fodbadesalt, som er et super godt produkt til trætte og lugtende fødder, og en fodbadeolie, som er god til tørre fødder der skal forkæles lidt ekstra.

Et stort tillykke herfra 🙂

– Apoteksbloggers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.