A-derma Exomega relanceres!

exomega control

Vi har lige været til et event mandag aften, hvor vi hørte om relanceringen af A-derma Exomega-linjen. Exomega er virkelig en bestseller til tør og atopisk hud, så vi var lidt bekymrede for, hvad de har lavet om – man er vel vanedyr 😉 Exomega-produkterne har virkelig nogle trofaste brugere, både fordi de virker, men også fordi mange er glade for de konsistenser, som produkterne nu engang har.

Hvad er nyt?

  • Efter relanceringen vil produkterne hedde A-derma Exomega Control, og vil stadig findes i lotion, creme og fedtcreme i de samme størrelser som hidtil. Så langt, så godt 😉
    Dog vil de små 50 ml og de mellem 200 ml tuber nu alle være i steril emballage, så der ikke er brugt nogle former for konservering i produktet. Den store pumpe på 400 ml har de ikke formået at få lavet steril endnu 🙂 Det er jo for mange en rigtig god ting at undgå konserveringsmidler, så det tænker vi er positivt. De trofaste brugere skal bare lige vænne sig til den sterile tube, som er lidt anderledes end den normale. Meeen det burde ikke være et problem.
  • A-derma Exomega Control-produkterne er nu formuleret, så man kun behøver én daglig påsmøring, hvor man før anbefalede to. Man har fundet en ny teknologi, der fungerer som en slags transportsystem i huden, så det gavnlige havrekim-ekstrakt (også kaldet Rhealba, der er kendetegnet for Exomega-produkterne) og fedtstofferne fra produktet, bedre trænger ned i huden, hvor det skal virke. Det giver naturligvis en øget effekt af cremen – i en test på 97 atopikere på 3 uger, oplevede 98% en dæmpet kløe ved kun 1 påføring daglig. Det er en rigtig god ting for børnefamilier, at de nu kan nøjes med at smøre en enkelt gang om dagen.
  • Mht. konsistensen, er den også forandret en smule. Generelt er produkterne blevet en del lettere i konsistensen, og nemmere at smøre ud på huden. Til gengæld er der også mere naturlig glycerin i produkterne, der fungerer som en fugtbinder i huden. Den naturlige glycerin ligger lidt som en fugt-hinde på huden, hvilket også er medvirkende årsag til, at man kun behøver smøre en enkelt gang om dagen.
  • A-dermas nye produkter har også en mere anti-inflammatorisk effekt end før, hvilket ifølge deres studier giver et mindre behov for brugen af hormon-cremer. Eksem er jo en inflammation i huden, og man har fundet ud af, at atopikere har mere eller mindre konstant inflammation i huden – når eksemet ikke er i udbrud, er der stadig en underliggende mikro-inflammation. Ved at dæmpe denne mikro-inflammation, vil der sandsynligvis komme færre udbrud. Den nye A-derma Exomega Control er op til 30% mere effektiv på inflammation end hidtil.

Og nu til noget vi ikke vidste noget som helst om
Ifølge A-derma, har et barn til atopiker-forældre (altså hvor begge forældre har atopisk eksem), 80% risiko for selv at blive atopiker. Det må siges at være en høj risiko. Men ved brug af fugtighedscreme 1 gang daglig fra barnet bliver født til de bliver 1 år, reduceres denne risiko med 50%. Hvis det virkelig er rigtigt, så er det jo fantastisk! 🙂

Alt i alt synes vi, at det bliver en fin erstatning, MEN vi er spændte på at høre dommen fra alle de inkarnerede A-derma-lovers! Giv endelig din mening til kende.

Apoteksbloggers

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.