Så er det store lusedag landet over!

Så er det store lusedag landet over!

I dag er det store lusedag! Hvert år den 31. Januar er det store lusedag i Danmark. Denne dag opfordres alle forældre til at kæmme deres børn. På den måde minimerer vi risikoen for lus blandt vores unger, så det vil vi gerne støtte op om. Vi har tidligere skrevet et blogindlæg om hvordan man forebygger lus. Læs det her.

Vi vil dog gerne lige give vores favorit produkt til kende, når vi snakker om at forebygge lus.  Vi synes Cool-kidz Krible-Krable sulfatfri shampoo er SÅ nem at anvende. Det smarte ved denne shampoo er, at man bruger den i stedet for almindelig shampoo 1-2 dage om ugen, og så skulle de små kræ gerne skræmmes væk. Vi synes det er super praktisk.. Den er tilsat tea tree oil, der har en karakteristisk duft – en duft, som lus åbenbart ikke kan lide. Vi har mange kunder der kommer og køber Krible-Krable shampooen og fortæller os, at de ikke oplever at få lus med hjem igen i samme grad, og det er jo bare den bedste feedback. Hvis dit lokale apotek ikke har den på hylderne, kan de bestille den fra deres leverandør. Den koster vejl. 139,- for 250 ml, og rækker altså til rigtig lang tid. Hvis nogen er lidt skræmte af indhold af tea tree oil, kan vi fortælle af stoffet er i en koncentration under deklarationsgrænsen. Vi skriver lige lidt nørdet om dette, så den problematik ligesom også er ude er billedet 😉

Cool Kidz Krible Krable Shampoo indeholder teatree olie, der naturligt indeholder 2 af de 26 deklarationspligtige stoffer; linalool og limonen. Da produktet afrenses og koncentrationen af linalool, henholdsvis limonen er 0,009% og 0,005% er begge stoffer under deklarationsgrænsen på 0,01% og skal derfor ikke fremgå af produktets ingrediensliste.

Vi ved at der er rigtig mange apoteker, der laver tilbud på luserelaterede produkter i dag, så skynd dig ned på dit lokale apotek 😉

God kæmmelyst fra os!

 – Apoteksbloggers
Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *