Så er det lusedag landet over!

Den store lusedag! Hvert år den 31. Januar er det store lusedag i Danmark. Denne dag opfordres alle forældre til at kæmme deres børn. På den måde minimerer vi risikoen for lus blandt vores unger, så det vil vi gerne støtte op om. Vi har tidligere skrevet et blogindlæg om hvordan man forebygger lus. Læs det her.

Vi vil dog gerne lige give et produkt til opmærksomhed, som vi ikke synes nok kender til, når vi snakker om at forebygge lus.  Vi synes Krible-Krable sulfatfri shampoo er SÅ nem at anvende. Det smarte ved denne shampoo er, at man bruger den i stedet for almindelig shampoo 1-2 dage om ugen, og så skulle de små kræ gerne skræmmes væk. Vi synes det er super praktisk.. Den er tilsat tea tree oil, der har en karakteristisk duft – en duft, som lus åbenbart ikke kan lide. Vi har mange kunder der kommer og køber Krible-Krable shampooen og fortæller os, at de ikke oplever at få lus med hjem igen i samme grad, og det er jo bare den bedste feedback. Hvis dit lokale apotek ikke har den på hylderne, kan de bestille den fra deres leverandør. Den koster vejl. 139,- for 250 ml, og rækker altså til rigtig lang tid. Vi ser rigtig mange køber ren teatreeoil til at vaske med. Det vil vi aldrig anbefale. I cool-kidz shampooen, får du det i den tilladte koncentration. Den må anvendes til børn fra 3 år og opefter.

God kæmmelyst fra os!

 – Apoteksbloggers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.