Koldt vejr og tør hud hænger sammen – løs problemet med Decubal

Det er et emne hvert år – og dette år bliver ikke en undtagelse; TØR HUD I KULDEN.

Maaaange af os døjer med ekstremt tør hud i kulden, nogle værre end andre. I dag skal vi snakke om tør hud på jer med eksem, ekstremt tør hud på især kroppen, samt tør hud på børn. Til os andre med mere “almindelig” tør hud i fx ansigt, vil vi komme med et særskilt blogindlæg om, hvilke produkter I evt. kunne bruge – men som ikke er direkte fedtcremer.

Decubal Lipid creme er en virkelig god fedtcreme med 70% fedt i. Det er en klar bestseller om vinteren, fordi den på trods af sit høje fedtindhold er nem at arbejde med og nemt trænger ind i huden.
Man kan også bruge den på røde frostkinder, tørre hænder, eksem, tørre pletter mm. Der er dog stadig mange der ønsker en creme uden vand til frostkinderne, og hvis man skal vælge et andet produkt fra Decubal til dette formål, kunne det med fordel være deres populære Lips & Dry Spots, som er en vandfri salve der er god til at beskytte og hele huden. Vi ser ofte, at den især bliver købt til tørre og sprukne læber, men den er også eminent at have i tasken til tørre knoer og frostkinder. Hvis du læse mere om Decubal lipid, står der lidt mere på deres egen hjemmeside http://decubal.dk/produkt/lipid-cream/

De nævnte produkter er sikre valg til både dig selv og dine små børn, da den er AllergyCertified og uden problematiske indholdsstoffer.

Læs evt. vores blogindlæg fra sidste år om tør vinterhud, som kan afhjælpes med Decubals produkter

Vi plejer også altid at anbefale nogle vaskeprodukter som er særligt velegnede til tør hud, hvis man har det problem. Decubal har en rigtig god badeolie, Shower & Bath Oil, som man bruger i stedet for sit almindelige shower-produkt. Den bør bruges hver dag i badet, og er rigtig god i badekarret til små børn også.
Ved at bruge et fugtgivende badeprodukt, begynder I allerede at pleje huden i badet. Man bruger desuden ofte mindre af den almindelig creme, og vandet udtørrer ikke huden så meget.

 

Herhjemme går vi glade i bad og elsker Decubals Shower-oil. Som i kan se på billedet af min babys hud, er dette et klassisk eksempel på den irriterede tørre røde hud. Det går dog hurtigt i sig selv, når vi bruger olie og creme.0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.