Jeg har sagt farvel til svedige armhuler – skal det være dig denne sommer?

Jeg vil sådan set ikke skrive en længere roman, men jeg vil til gengæld komme med min uforbeholdne anbefaling af Perspirex Comfort!

For en tid tilbage havde vi en demodag på vores apotek, hvor kunderne kunne komme ned med deres gamle deo og få byttet den gratis til en prøve på Perspirex Comfort. Det ville jeg da også gerne, selvom jeg ikke er kunde (.. eller i princippet er jeg nok apotekets bedste kunde, med alt det jeg køber! ;-)) Jeg har aldrig rigtig haft problemer med svedlugt eller meget stor svedproduktion, men man skal jo stadig bruge deo (synes jeg).
Nå, men den her Perspirex er sådan set noget nær genial.
Jeg havde faktisk ikke de store forventninger, for de sidste par år har jeg haft ret mange problemer med at kunne tåle deodoranter – har haft rigtig mange, også fra apoteket, hvor det klør, eller jeg får små røde knopper under armene.
Det oplever jeg intet af med Perspirex Comfort. Til gengæld skal jeg kun tage deodorant på 2-3 gange om ugen, og det er jo faktisk mega fedt. Især når jeg har haft problemer med at kunne tåle deodorant.

Perspirex findes i flere udgaver, hvor jeg tænker denne “Comfort” kan sammenlignes med en “light-udgave”. Deodoranterne fra Perspirex er generelt lavet til at håndtere en større svedproduktion, og indeholder derfor højere mængder af aluminiumchlorid end helt almindelige basis-deodoranter. Derfor anbefaler man heller ikke at bruge dem på nybarberet hud, for der kan de godt svide, og så er optagelsen af aluminiumchlorid gennem huden jo altså større, hvis man lige har barberet sig.

Hvis du tænker, om aluminium i højere mængder nu er en god idé, så klik ind forbi vores blogindlæg hvor vi afliver myten om, at aluminium er skadeligt i deodoranter.

Hermed min anbefaling af Perspirex Comfort, som er ret genial – i hvert fald til mig!

– Mia, Apoteksbloggers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.