Forebyg røde knopper ved intimbarbering med Tea Tree Oil!

Er du træt af røde knopper og indgroede hår efter intimbarbering? Apoteket har fået en effektiv nyhed til barberknopper – læs med!

Den opmærksomme (og trofaste) læser vil sidde med lidt af en dejavú-følelse efter at have læst overskriften. Og du har fuldstændig ret; Vi HAR skrevet om det her problem før. Men efter at have prøvet produkterne fra Australian Body Care, så vil jeg bare opfordre dig til at glemme det vi har skrevet før. For det her, det er bare bedre. Bum.

Når man barberer sig – uanset hvor, faktisk – så risikerer man let at få nogle røde og kløende knopper på huden kort tid efter barberingen. De kan vise sig både på krop og ansigt, og de her røde knopper kaldes også barberknopper. De er desværre især hyppige i intimområdet. Heldigvis kan du selv gøre meget for at undgå generne ved intimbarbering; Det er vigtigt at holde huden blød og ren, så du undgår at få væmmelige bakterier i porerne i huden. Bakterierne er nemlig med til at give de røde og betændte knopper.

Det vigtigste våben mod de røde knopper er derfor gode, rensende, milde og plejende produkter – både før og efter barberingen. Australian Bodycare er netop kommet ud på apotekerne med tre spændende nyheder til netop dette formål, og dem har vi købt med hjem for at teste.

Produkterne fra Australian Bodycare indeholder tea tree oil, som er kendt for at fjerne bakterier, samtidig med at det har en kølende, helende og lindrende effekt. De tre produkter til formålet består af en Intim Wash, Intim Shave og Intim Balm. Produkterne kan sagtens bruges hver for sig, men hvis man normalt har problemer med mange knopper, vil vi anbefale det fulde ”program”.

Anbefalingerne går på følgende:

Australian Bodycare Intim Wash – Før barbering
Intim Wash indeholder ingredienser, som effektivt forebygger problemer med barberknopper og nedgroede hår. Den bruges til at vaske området inden barbering, og kan også bruges dagene efter barbering for at opretholde effekten. Intim Wash vaskes af med lunkent vand inden næste step.

Australian Bodycare Intim Shave – Ved barbering
Intim shave (barbergel) indeholder antibakteriel Tea Tree Oil, der modvirker bakterier og holder huden sund og ren i forbindelse med barbering. Det anbefales at lade Intim Shave sidde i et minut inden barberingen påbegyndes. Australian Bodycare Intim Shave er en helt gennemsigtig barbergel, hvilket giver dig bedre overblik over, hvor du barberer dig, og “hvor langt du er nået”. Det betyder også, at du har en større chance for at undgå smertefulde uheld under barberingen.

Australian Bodycare Intim Balm –  Efter barbering
Intim balm ( som bare er en almindelig let lotion/creme/aftershave) nedsætter risikoen for, at der opstår barberknopper, indgroede hår og rødmen efter intimbarbering. Balmen indeholder naturlige ingredienser som fx allantoin, der virker lindrende på huden,  og naturligvis Tea Tree Oil med sine mange gode egenskaber. Denne balm smøres på efter barberingen, og kan gentages dagene efter (også flere gange daglig) for at holde området rent.

Hvis du vil læse mere om produkterne og få gode råd til selve barberingen, så kan du læse mere her

I Australian Bodycares normale sortiment er der i forvejen en after shave med Tea Tree Oil, som jeg har haft brugt efter anbefaling af en kollega. Den har været rigtig effektiv, så jeg havde stor tiltro til de nye intim-produkter fra Australian Bodycare. Det er bare rart, at der står “intim” på, så man er sikker på at produktet rent faktisk gerne må bruges i de sarte omgivelser, så jeg er super tilfreds med disse nye produkter.
Mange er lidt beklemte ved tanken om den karakteristiske duft af Tea Tree Oil, men helt ærligt, så forsvinder det ret hurtigt. Og produkterne er effektive nok til, at man kan holde lugten ud i badet 😉

Nogen af jer der kan har erfaringer med produkterne, så del gerne med os 🙂

– Apoteksbloggers

En tanke om “Forebyg røde knopper ved intimbarbering med Tea Tree Oil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.