Vichy har lavet 3 nye lækre ansigtsmasker

Vichy har lanceret 3 nye ansigstmasker og vi må først og fremmest indrømme, at vi jo elsker flotte krukker og emballage. Ja, vi har indrømmet før at vi er lette at imponere, men vi synes virkelig de her Vichy ansigtsmasker er så fine, og ser super eksklusive ud. Dét kan Vichy altså bare! 

Jeg (Maria) har investeret i fugtighedsmasken. Faktisk købte jeg den sidst jeg var i Tyskland, fordi jeg fik den der følelse af at “den må jeg bare eje”. Den giver mig ekstrem meget fugt, dufter fantastisk og så er jeg helt vild med den helt gele-agtige konsistens. Min kollega synes konsistensen virker lidt klistret, så gele-konsistens er altså en individuel fornemmelse. Jeg tænker den godt må lægges i et lidt tykkere lag, for ikke at den kommer til at trænge for hurtigst ind og dermed virke klistret.
Mia har forsøgt sig med Vichys nye peelingmaske; “Jer der følger med på bloggen ved, at jeg har et meget stort “soft spot” for kemisk peeling, og jeg kan bestemt også godt lide denne nye maske. Mit første indtryk er, at den dufter dejligt, og at den er æstetisk at have i hjemmet. Jeg kan også godt lide masker, der (som denne) har gele-konsistens. Det føles bare ekstra luksuriøst at have på huden (men ligner mere snask end en ansigtsmaske ;-)). Denne peelingmaske er så bare en slags 2-in-1 løsning, hvor der både er skrubbe-korn OG frugtsyre, så man kan få den kemiske og den fysiske peeling af huden. Det betyder jo, at masken er mere multifunktionel, MEN husk også at være blid med eksfolieringen (især i starten). Huden kan godt blive rød og irriteret, hvis du giver den fuld gas på at skrubbe og bagefter lader masken sidde. Men jeg synes den er super skøn alt i alt, og kan bruges af de fleste. Jeg har også prøvet den nye fugtmaske som Maria, og er ovenud begejstret. Det er LIGE SÅDAN HER en fugtmaske skal være ifølge mig.”

Her er lidt generelt om de 3 forskellige masker

Fugtighedsmasken giver en gennemfugtet, strålende og frisk hud.

Den indeholder termalsk kildevand som styrker og fornyer huden (og som jo er grundstenen i alle Vichys produkter). Derudover indeholder den B3 vitamin, bedre kendt som niacinamide. Der er meget oppe i tiden lige nu, især efter det blev fremhævet i Go’ Morgen Danmark sidste år som “Hudplejens nye superstjerne”. Niacinamid skulle nemlig efter sigende kunne dæmpe rødmen, beskytte mod pigmentforandringer, og gøre hudens porer mindre. Det er jo altså en ingrediens man gerne vil have i sin ansigtsmaske 😉
Masken indeholder også glycerin som giver masser af fugt, og menthoxypropanediol der virker opfriskende. Vichys nye fugtmaske dufter af grøn te, jasmin og bambus. Fugtmasken velegner sig til dehydreret hud, og alle der bare elsker at give sin hud et fugt-boost (hvilket jo nærmest må være alle?)

Vichys Peel-maske giver en blødere, friskere, jævnere og strålende hud. Den indeholder Aha-frugtsyre, der fjerner døde hudceller. Pimpstenen i masken giver en mild eksfoliering. Ingredienser som C-vitamin og mannose giver huden en flot udstråling. Vichys nye peelingmaske dufter af solbær, æble og hvid moskuskatostblomst. Den er især god til dem, der har en trist/grålig hudtone og ujævn overflade. I virkeligheden bør alle jo peele eller skrubbe et par gange om ugen. Så det er bare om at komme i omdrejninger 😉

Rensende lermaske er en maske til den mere fedtede og kombinerede hud. Lermasken giver huden et renere og mere mat look, samt mindsker synlige og forstørrede porer. Den indeholder lermineraler (Kaolin og betonitler) der fjerner overskydende talg og urenheder. Masken har også Aloe Vera ekstrakt i, som virker fugtgivende (perfekt, eftersom nogle lermasker giver én et rimelig stramt fjæs bagefter, fordi den bare suger alt hvad der hedder fugt og fedt!). Den nye rensende lermaske fra Vichy dufter af træ og grøn mint. Okay i må selv tænke jer til hvordan et træ dufter 😉
Hvis du har afprøvet en af maskerne, så giv endelig din mening til kende. Vi elsker jo ærlige tilkendegivelser 😉
– Apoteksbloggers

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.