Anmeldelse: Vichys nye Night Peeling er landet på hylderne

Vichy har igen kastet sig ud i et nyt produkt (det sker jo all the time), men denne gang er det altså i en lidt anden boldgade end normalt. Det er nemlig et peeling-produkt, som man skal bruge om aftenen efter at have renset hud.
Vichy Idéalia Night Peel minder egentlig mest om en skintonic i konsistensen. Den påføres også på samme måde som en skintonic, altså med en vatrondel, og skal ikke skylles af.

Vichy Idéalia Night Peel indeholder glykolsyre som den peelende ingrediens (peeling betyder at man fjerner de døde hudceller fra overhuden.) Glykolsyre er en frugtsyre, som er hyppigt brugt til kemiske peelinger, ligesom fx salicylsyre. Glykolsyre trænger godt ned i huden, og er effektivt til ældet og tør hud. Ligesom al anden peeling giver det huden en bedre udstråling, fordi der ikke ligger tykke lag af døde hudceller uden på huden. En meget grålig og uensartet hud kan tit skyldes de døde hudceller der ligger på huden, og der anbefaler vi altid enten en scrub eller et peelende produkt. Set i lyset af disse informationer, giver det jo rigtig god mening, at Vichy har ladet deres nye produkt indgå i Idéalia-serien, som netop er lavet til en hud der mangler udstråling og som ønskes mere ensartet og jævn. Normalvis ser vi peelende ingredienser i hudpleje til problemhud (fx uren hud) eller i masker, så det er skønt at have et produkt til hverdagsbrug og til alle hudtyper. Vi får desværre ikke procenterne opgivet på indholdet af glycolsyre. Firmaerne er generelt ret hemmelige med deres særlige patenterede formler. Glykolsyren i peelingen står dog ikke alene, men virker i kombination med hepes, som også er eksfolierende samt fremmer hudens naturlige afstødning af hudceller. Udover de peelende ingredienser har produktet et indhold af ekstrakt fra sort the, blåbær og thermalsk kildevand. Det lyder generelt ret lækkert 😉
Må vi så også lige nævne, hvor mega flot emballagen er? Vi var tæt på at hvine som et par teenagepiger til Bieber-koncert, da vi så Vichys Night Peel første gang (jeg ville næsten ønske at det var en overdrivelse, men nej… ;-))

Hvad synes vi?
Mia: Altså jeg elsker elsker elsker ALT med frugtsyre, og det samme gør min hud. Som beskrevet ovenfor var vi begge fuldstændig solgt til stanglakrids, da vi så den smukke emballage, og da jeg duftede var jeg endnu mere solgt. Så alt i alt var mine forventninger tårnhøje, og de blev måske ikke indfriet 100%. Jeg ejer mange (MANGE) produkter med glykolsyre, hvor man virkelig kan mærke effekt med det samme (let prikken og silkeblød hud efter), men det er heller ikke i produkter som skal bruges hver dag. Så jeg skulle lige have justeret forventningerne, for jeg kan jo egentlig godt regne ud at man ikke kan bruge en stærk frugtsyre hver evig eneste dag. Efter jeg ligesom fik forliget mig med dén tanke, blev jeg ganske gode venner med denne flotte peeling-sag; den er nem og bekvem at bruge, den dufter fantastisk (ligesom resten af Idéalia-serien), den peeler let, trænger hurtigt ind i huden, skal ikke vaskes af (mega-bonus), og så er glykolsyre en god ven i kampen mod hyperpigentering i huden.

Maria: Jeg har faktisk en rimelig tynd og sart hud, så min hud er ikke altid glad for peeling produkter. Jeg synes virkelig at Vichy har lavet et super produkt her; Selv min fine sarte hud, kan tåle Vichys peeling. Jeg elsker også duften og synes bare emballagen er så fin. Ja den vækker altså faktisk alle købesanser hos mig. Vi laver jo vores blogindlæg  totalt uvildige, så det her er vores egen mening om produkterne. Denne gang sendte vi dog også lige vores “tester” på den nye peeling rundt blandt personalet, for det er jo lige så rart for os at vide, hvad andre synes om produktet. Den bedste respons fra vores kollegaer, er at de faktisk hurtigt mærker effekten af produktet. De vågner op om morgenen, og mærker deres hud mere glat og ensartet. Det synes vi da er rigtig fint ved kun få dages afprøvning 😉

Generelt må vi bare sige at denne nyhed virkelig for “thumbs up” denne gang, og vi håber på mange flere af denne slags nyheder fra Vichy i fremtiden. Prisen på peelingen ligger vejledende på 269,- på landets apoteker.

– Apoteksbloggers

 

 

 

 

En tanke om “Anmeldelse: Vichys nye Night Peeling er landet på hylderne

  1. Camilla siger:

    Jeg er også helt vild med den nye Vichy Peeling, men havde samme oplevelse som Mia – jeg synes ikke den gav helt nok. Jeg har tildens til fedtet hus og jeg synes ikke den tog alle ujævnheder.
    Nu har jeg de sidste par dage hældt en lille smule ud i hånden og fordelt på huden i ansigtet og efterfølgende vasket mine hænder. Det har givet en helt anden oplevelse end at få den duppet på med vat. Jeg ved godt, det ikke er sådan den er anbefalet, men det har gjort verden til forskel og her (næsten et døgn siden sidste påføring) er min hud stadig helt glat og blød. Så sådan vil jeg fortsætte med produktet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.