Om os

Om Maria: 

Mit navn er Maria Wiberg-Hansen og jeg er uddannet farmakonom. Jeg startede på apotek i 2004 og siden der, er tiden bare gået stærkt. For mig er det vigtigste, altid at videreudvikle og være innovativ. Mit drive ligger i hele tiden at blive dygtigere, og samtidig være med til at gøre en forskel. Efter jeg blev uddannet, læste jeg ved siden af mit arbejde, videre til lægemiddelkonsulent. Efterfølgende tog jeg en Merkonom-uddannelse på Niels Brock i kommunikation og ledelse. Jeg har derefter fået fyldt en del kurser i min rygsæk, både inden for salg, hudpleje og ledelse – og snart skal jeg i gang med en Mini-MBA på CBS. 

I dag arbejder jeg som Souschef på Amagerbro Apotek, og elsker virkelig at gå på arbejde hver dag. Jeg står samtidig for butiksudviklingen på apoteket, hvor vi hele tiden kigger på, at skabe et innovativt image for apoteket. Desuden er jeg mor til Noah på 2 år. Jeg har en skøn mand, der er uddannet farmaceut, så her hjemme går der tit ”pillesnak” i den ved aftensmaden.

 ”Apoteksbloggers” har virkelig været noget helt specielt, at få sat i værk for mig. Helt fra den første tanke, til nu at sidde her, med ens ”eget” projekt, har været helt fantastisk. Men hvorfor apoteksbloggers? Det fantastiske ved apoteksbloggers er, at vi kombinerer vores farlige viden, med alle de produkter apoteket sælger, ud over lægemidler. Mit budskab er med apoteksbloggers, at formidle min viden ud, fagligt og professionelt og ikke mindst gøre bloggen personlig. Dette skal gøres troværdigt og ikke mindst uvildigt.

 

20151213-maria-mia-0026-Edit-2-SH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Mia:

Mit navn er Mia, og jeg er uddannet farmakonom og arbejder på Amagerbro Apotek. Jeg har været uddannet siden 2013, og inden da var jeg også elev på dette apotek i 3 år – så jeg har efterhånden nogle års erfaring på bagen. Da jeg blev færdiguddannet gik jeg direkte ind i rollen som uddannelsesansvarlig, dvs. undervisning af farmakonomeleverne på apoteket. Nu er elevundervisningen ved at blive videregivet, da jeg også har fået ansvar i forhold til butiksudvikling og hudplejeafdelingen, samt er blevet daglig leder på vores filial, Amager Strand Apotek. 

Professionelt udvikler jeg mig sideløbende med mit arbejde; senest er jeg begyndt på ledelseskursus, og er derudover i gang med at uddanne mig til Pharmaceutical Advisor (før i tiden kaldt lægemiddelkonsulent), som er en videreuddannelse jeg tager, for at vedligeholde mit faglige niveau. Derudover deltager jeg i diverse hudplejekurser for at holde mig opdateret.  

Udvikling, idéer og fremgang motiverer mig, hvilket er bare én af grundende til, at Maria og jeg arbejder så godt sammen. Vi vil fremad, vi vil nytænke, og vi vil det gerne sammen. 

Privat bor jeg på Amager sammen med min kæreste, og vi har ingen børn. Maria vil derfor typisk være den, der svarer på spørgsmål om børn, fordi hun har mere erfaring og know-how på området 😉 Jeg, derimod har mine forcer i hudpleje til voksne i alle afskygninger, både til at afhjælpe problemer, men også mere luksuriøs hudpleje. Efter en del år på apoteket med en personlighed der altid har “snuden fremme”, har jeg efterhånden set det meste. Jeg vil glæde mig fantastisk meget til at begive mig ud på dette nye blog-eventyr, og jeg håber, at jeg sammen med Maria vil kunne hjælpe, inspirere og underholde jer læsere. 

 

20151213-maria-mia-0026-Edit-3-SH