Klør din hud uden at være særlig tør? Læs med her!

Der er faktisk ret mange, der oplever problemer med kløende hud, uden rigtig at vide hvorfor. Selvfølgelig kan det skyldes tør hud eller noget andet, men det kan også bare opstå. Især mange ældre mennesker (30% af dem over 65 år) oplever kløe uden nogen bagvedliggende sygdom.

Der er kommet en lotion fra Ducray, som IKKE er til mega tør hud, men som reelt bare er en almindelig bodylotion, som kan afhjælpe kløende hud. Ikke så mange dikkedarer 😉
Vi tænker, at mange med kløende hud UDEN problemer med tørhed på huden, vil synes at de andre kløedæmpende cremer på markedet er for fede til dem – de er jo typisk lavet til personer med tør hud og eksem.
Her har disse personer altså en løsning:

Ducray Sensinol Soothing Bodylotion.
Ducray har lavet studier på denne lotion, og her er resultatet altså enestående: efter blot én påføring mindskes kløen med 99%. Det er et klinisk studie på 55 personer, så man kan jo selvfølgelig ikke love at alle har de her fantastiske resultater, meeen der må jo være noget om snakken 😉

I Ducray Sensinol-serien finder du også en badeolie med kløestillende ingredienser, samt en shampoo og en hårbundskur, som også er til kløe. Så når du ser noget på apoteket der hedder “Sensinol”, så er det altså noget til at afhjælpe kløe – både på kroppen og i hårbunden. Badeolien er med duft i, hvilket vi synes er lidt ærgerligt, når nu produktet henvender sig til kunder med en kløende hud. Til gengæld er det sæbefrit, hvilket er yderst vigtigt når kroppen klør. De andre produkter vi har nævnt er til gengæld helt uden parfume.

– Apoteksbloggers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.