Masser af fugt og en lækker base – Vichy Mineral 89

Nu må det være på tide, at give en lille anmeldelse af Vichys nyhed “Mineral 89”.
Det er måske ikke helt en nyhed længere, for har da allerede købt min nummer 2 flaske. Men okay jeg har det også sådan, at man skal afprøve et produkt i en periode, før man kan give sin ærlige vurdering i forhold til hvordan ens hud reagerer på produktet. Og her kommer min mening så 🙂

Lidt om produktet
Vichy Mineral 89 Booster er en styrkende og fugtgivende booster.
Boosteren er velegnet til alle hudtyper, – også sensitiv hud. Boosteren styrker og forbedrer hudens modstandskraft.
Herudover bidrager den til at undgå væsketab og modstå eksterne påvirkninger. Den fremhæver hudens naturlige fylde og giver en blød hud med en sund glød. Vichy Mineral 89 Booster er rig på mineraler fra Vichy termalsk kildevand. Boosteren indholder 89 % termalsk kildevand. Den indeholder endvidere glycerin samt hyaluronsyre, der tilfører huden fugt og spiller en vigtig rolle for at opretholde fugtigheden og forbedre hudens smidighed. Boosteren har en behagelig og let gelékonsistens og er uden parabener og parfume. Jeg elsker virkelig konsistensen. Jeg har haft et par enkelte kollegaer, der synes den bliver lidt klistret, men da det er en gele-formulering , så tror simpelthen at de bruger en for stor mængde af gangen ellers er det en smagssag 😉

I forhold til anvendelsen, kan den bruges både morgen og aften -, altid på nyrenset hud. Jeg bruger den for det meste kun om morgenen, da jeg virkelig godt kan lide den som en base for min makeup. Jeg synes ens foundation blender meget finere ind og kan se jeg ikke får mine typiske tørhedslinier som jeg plejer, i løbet af dagen.
Minéral 89 kan bruges som booster efter rens, under alle serum eller dagcremer. Det er dog ikke meningen den kan stå alene desværre. Boosteren skal ses sådan, at den forbereder huden til efterfølgende hudplejerutine. Man anbefaler kun at bruge et par dråber af gangen og jeg indrømmer gerne jer bruger mere end det.

Jeg synes virkelig det er et lækkert produkt, der holder hvad det lover i forhold til at holde på fugten. Jeg kan godt opleve at få små talgknopper på kinderne (kaldes også milier) jeg troede i langt tid det var fordi jeg ikke rensede eller eksfolerede min hud nok, men lærte af min kosmetolog, at det rent faktisk var mangel på fugt. Jeg har tidligere måtte gå til kosmetolog, for at få trykket dem ud (bestemt ikke særlig rart), men nu ved jeg bedre og skal bare sørge for at rigelig med fugt på hud. En rutine med rens, mineral 89 booster, fugtcreme og så huske at skrubbe og give fugtmaske et par gange om ugen holder min hud kørende 😀 Jeg bruger faktisk også mineral 89 om mine øjne og synes det er et ekstra plus, at produktet kan bruges om øjenomgivelserne.

Skriv gerne hvis i har afprøvet den 👍🏻 Indtil videre har jeg kun oplevet positive tilbagemeldinger fra kunderne 🙂

– Maria Apoteksbloggers

En tanke om “Masser af fugt og en lækker base – Vichy Mineral 89

  1. Stine siger:

    Jeg er også selv blevet helt vild med den! Først tænkte jeg, at det egentlig bare lød som “gammel vin på nye flasker”, idet Vichy jo i forvejen har serum og masker og dag- og natcreme med fokus på fugtfugtfugt! MEN nu er jeg også i gang med flaske nr. 2, og jeg kan virkelig mærke, at min hud elsker det! Den føles dejlig at bruge, den er meget drøj i brug (jeg bruger kun 1 pump, og det er rigelig), og bagefter skal jeg bruge betydeligt mindre af min dagcreme, fordi min hud allerede er fugtmættet af boosteren 🙂 Virkelig et luksusprodukt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.