SOS til tør hovedbund

Accordion title

Hovedbunden er faltisk er et af de områder man næsten kun tænker på, når den er i ubalance. Når den drysser, klør, ser rød ud eller er irriteret, er man opmærksom på problemet, men ellers overvejer de færreste hvor meget vejret, kemikalier, hatte eller manglende pleje kan spille ind. Vi giver jer her vores 2 favoritter til hurtigt at komme en kløende hårbund til livs.

ACO Special Care Intensive Dry Scalp Treatment er en fedtfri gel som lindrer tør og stram hovedbund ved at tilføre fugt og provitamin B5. Den hjælper den tørre hovedbund med at genvinde sin naturlige blødhed uden at håret bliver fedtet og klistret. Den skal bare masséres ind i hovedbunden i håndklædetørt hår eller direkte i tørt hår. Jeg plejer at komme den i om aftenen, hvis jeg føler min hårbund er lidt irriteret. Man mærker den kølende og lindrende effekt med det samme og så er det altså  perfekt den ikke fedter håret til. Et ekstra plus er, at den er uden parfume. (Den har været væk fra apoteket et godt stykke tid, så kan være i skal gøre jeres apotek opmærksomme på, at den kan bestilles igen) Den har været så savnet!

Har du brug for mere end bare fugt vil vi anbefale et produkt fra “Australian bodycare”. De har lavet et produkt der hedder “Scalpcure”. Produktet er en hovedbundskur med Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia), der tilfører fugt, virker beroligende og lindrende. Den kan med fordel anvendes på tør hovedbund og masseres blidt. Man lader den virke i 5 minutter eller mere – og også gerne natten over. Vi har mange kunder der bruger serien generelt til skæl, kløe og irritation, men scalpcuren her er altså en lille livesaver. Vi vil dog lige sige at den dufter af Teatreeoil. Ja alle har en holdning til teatreeoil, god eller dårlig. Men duften aftager dog med tiden 🙂 Hvis du vil læse mere om produktet eller mere om tør hovedbund, så læs med her

Vi ønsker jer en skøn aften og god uge.

– Apoteksbloggers

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.