Kan man få hvidere tænder med en kul-tandpasta?

Svaret er faktisk JA!
Black is White/White is Black whitening tandpasta indeholder aktivt kul, der absorberer misfarvninger fra kaffe, te, nikotin samt rødvin. Jeg har nu brugt tandpastaen i snart 2 måneder og kan godt se en forskel. Jeg havde ikke særlig gule tænder inden, men kaffedrikker ÅH JA det var (og er) jeg! Min personlige og professionelle holdning er, at tandpastaen er rigtig god til netop dem, der drikker “meget” vin, ryger eller drikker meget the eller kaffe, og ønsker at misfarvningerne skal mindskes. Det er ikke en afblegningstandpasta, så du opnår ikke et kæmpe resultat med kridhvide afblegede tænder – der må du altså til tandlægen.
Det gode er, at tandpastaen er nem at bruge. Du bruger den som din almindelige tandpasta (uden begrænsning) og den indeholder det flour der er anbefalet for at passe på tænderne (indeholder 1450 ppm fluorid).
Selve tandpastaen er helt sort, da den er fyldt med aktivt kul. Det lyder lidt underligt, når man hører at der er kul i tandpasta, men den er god nok! Det aktive kul går ind og hjælper med at få tandens naturlige farve tilbage. Den bleger altså ikke dine tænder, eller ridser/sliber din emalje, men absorberer misfarvninger fra f.eks. kaffe, rygning, te osv. Aktivt kul bruger man jo også til mange andre ting hvor “dårligdomme” bliver absorberet/binder sig til kullet, det kan fx være dårlig mave, og kul anvendes også i diverse hudpleje til at mindske urenheder.
Den smager af almindelig tandpasta, så du skal ikke være bekymret for om den smager af kul.
Okay, nu til det negative. Jeg er godt klar over at kul ligesom kun kan være én farve, og det er sort, men det er godt nok også noget gris i ens håndvask. Jeg synes det kræver en del rengøring efterfølgende, ellers er det svært at få af senere hen. At du så også er sort i munden mens du børster og skal huske at tørre dig godt om munden bagefter, det lærer du mere end hurtigt 😉

Vi har haft et par læsere, der har skrevet at de har haft rigtig god effekt af tandpastaen! Vi elsker feedback, så fortæl os endelig hvad du synes om den, hvis du har eller skal til af afprøve den.

Ja, kønt er det ikke vel 😉

(Tandpastaen koster 199,- vejledende og vil tro der er til minimum 4 måneder i en tube)
Apoteksbloggers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.