Vores fantastiske dag som dommere i AllergyAward – London 2017

AllergyAward 2017 er et mix mellem hardcore videnskab og mere festlige præsentationer af forskellige perspektiver på hudallergi. Eller sagt på en helt anden måde: AllergyAward er en dag, hvor man hylder alle, der arbejder inden for feltet hudallergi.

Alle professorerne, alle doktorerne, alle virksomhederne der fremstiller de hudvenlige produkter, alle råvareproducenterne, alle kommunikatørerne, der fortæller offentligheden om, hvordan man kan forebygge allergi og politikerne, der lytter og forholder sig til de seneste forskningsresultater.

Hvorfor AllergyAward

AllergyAward er en dag fyldt med spænding, passion og videnskab. Spænding fordi det er den dag, der afsløres, hvem der vinder årets AllergyAward i seks forskellige kategorier. Passion fordi alle os der deltager, arbejder fokuseret og passioneret med hudvenlige produkter. Og videnskab fordi det er den dag, hvor alle får mulighed for at møde nogle af de fremmeste forskere og dermatologer og høre dem fortælle om deres seneste arbejde.

Missionen med AllergyAward er at give en high five til alle dem, der bruger alle deres arbejdstimer på at udvikle, fremstille og distribuere hudvenlige produkter. Derudover vil man gerne gøre skellet mellem forskere og producenter mindre ved at lade dem møde hinanden. Endelig bruger man AllergyAward til at fortælle verden, hvorfor det er en god idé at vælge hudvenligt.

Apoteksbloggers som dommere

Alle dommere modtager produkterne cirka fire uger før stemmeafgivelsen. De bliver bedt om at vurdere produkterne og afgive stemmer til fem produkter i deres kategori. Der skal gives 5, 6, 7, 8 eller 10 point, hvor det produkt, som den enkelte dommer foretrækker, får 10.
Inden dommerne modtager produkterne har en toksikolog gennemgået produkterne og sikret sig, at produkterne er hudvenlige; det vil sige, at der er minimal risiko for at udvikle allergi ved at bruge produktet.
Dommerne bliver bedt om at vurdere hvilket produkt, de umiddelbart mener vil være bedst at bruge, om produktet umiddelbart appelerer til dem, om det er gennemskueligt, hvad produktet skal bruges til og hvordan det bruges og endelig bliver dommerne bedt om at afprøve produkterne.

Vi havde kategorien “Household”. I kan tro vi virkelig har fået gjort rent og vasket en masse tøj det sidste stykke tid 😉
Ud over at teste produkterne og nominerer de 5 produkter vi synes var bedst, havde vi så samtidig fornøjelsen af, at komme med til selve arrangementet i London. Det var en meget inspirerende dag. Vi hørte de førende hudlæger og forskere fortælle om deres seneste arbejde. Vi bliver altid så beriget med faglig viden, når vi er i selvskab med Allergycertified. Blandt andet hørte vi om en af de helt nye tendenser. Som er at man er begyndt se håndeksem på grund af kunstige negle og eksem rundt om øjnene, på grund af kunstige vipper. Det er desværre noget vi vil se meget mere af i fremtiden. Det er ikke mange krav der bliver stillet, til hvad produkterne må indeholde. Vi havde også et oplæg der handlede om livskvalitet for børn med eksem. Det var faktisk rigtig hårdt at høre, hvor  plaget børnene er i deres normale hverdag.
Derudover hørte vi  om fremtidens trends. Det var fra alt om metaller i cremer, probiotika i cremer, men også det med, at forbrugeren ønsker “rene” produkter. Vi glæder os over at forbrugerne bliver mere beviste om hvad deres produkter skal indeholde, og vigtigst af alt, til hvad de ikke skal indeholde. Det er virkelig her vi på apoteket, kan gøre en forskel for kunden, netop i vores rådgivning.
Som en afslutning på en fantastisk og lærerig dag, blev vinderne af de forskellige kategorier udnævnt.
Et stort tillykke til alle vinderne og tak for en fantastisk dag til Allergycertified.

 

Her er lidt billeder fra dagen og ikke mindst kan i læse hvem vinderne blev sidst i indlægget.

OG SÅ TIL VINDERNE

Best Skin Friendly Product for: Women – Ecooking Multi Oil Perfumefree
Best Skin Friendly Product for Men – Moi Skincare Double Whipped Cream
Best Skin Friendly Product for Children  -Änglamark Panthenol Balm
Best Skin Friendly Product for Household – Neutral Colour Wash
Best Skin Friendly Product for Professional  –  Zenz Organic Products Shampoo 01
Best Skin Friendly Product Chosen by Consumers – Mascha Vang Selvtanner Mousse
Vi er tilbage på apoteket igen og ønsker jer alle en skøn uge.
–  Apoteksbloggers
 new-logo111

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.