Nyhed: Bioderma udvider sit sortiment i Danmark

Bioderma kommer igen med nyheder til alle de danske Bioderma-elskere (som der kun kommer flere og flere af). I udlandet er der jo et kæmpemæssigt sortiment, men i Danmark sluser de udvalgte produkter ind stille og roligt.

Nyeste skud på stammen hedder Bioderma Hydrabio, som er en serie af fugtgivende produkter til ansigtet. Ulig de fleste andre produkter fra Bioderma, så er der en smule duft i denne nye blå fugt-serie – det er en meget afdæmpet og ren duft, og er selvfølgelig ikke en af de 26 deklareringspligtige parfumestoffer, som er kendt for at kunne fremkalde allergi.
Den nye blå Hydrabio-serie fra Bioderma indeholder alle sammen en patenteret formel som er udviklet hos Bioderma. Patentet hedder Aquagenium-patent indeholdende PP-vitamin og Æblekerneekstrakt, som styrker hudens modstandsdygtighed og på to forskellige måder øger fugten i huden.

Hydrabio-serien består af:
– En rensevand/micellevand (som Bioderma jo er så kendt for), der hedder Hydrabio H2O. Den minder på mange måder om den ikoniske Sensibio H2O med pink låg, dog mere fugtgivende til en dehydreret hud, og også med den omtalte lette duft. Den medvirker til at opbygge hudens hydrolipide film, dvs. at tørhed mindskes. Indeholder også agurkeekstrakt, som beroliger huden og modvirker at porerne stopper til.
Vores mening: Personligt synes jeg (Mia), at den er bedre at fjerne makeup med (dette skriver jeg med fare for at blive buh’et væk, jeg VED at de fleste elsker den “originale”;-)). Jeg har altid mange lag mascara på, og der synes jeg altså at denne udgave er mere effektiv. Desuden elsker jeg produkter med duft. Den “originale” pink er stadig Marias favorit.  Er du en af dem, som ikke får renset hud? Læs vores indlæg om, hvorfor du burde gøre det her!

– Fugtserum, Hydrabio Serum, som giver huden et fugtboost inden man påfører dagcreme. Fugtserum er altid en god idé – ALLES hud kan bruge ekstra fugt. Dette serum indeholder udover Aquagenium-patentet også hyaluronsyre og glycerin som fugtgivere.
Vores mening: Mia: Det er et super fint serum, der fordeler sig let og som ikke efterlader sådan en silikone-agtig hinde, som nogle serummer gør. Mit personlige favoritserum til tør hud er dog stadig dette fra Caudalie . Maria: Jeg synes virkelig at serummet er lækkert, holder på fugten i min hud og så kan jeg nu også godt lide at den samtidig pynter på badeværelset.

– Fugtgivende ansigtscreme til normal/kombineret eller tør hud.
Cremen til normal/kombineret hud: En nærmest gele-agtig creme, som er meget meget let i konsistensen, så den er skøn til hud der bare mangler FUGT men ikke mangler fedt. Den indeholder salicylsyre, som ellers normalt ses i cremer til uren hud. Her er det i en lidt mindre koncentration, så effekten er at gøre huden glattere og mere ensartet. Indeholder desuden E-vitamin, der beskytter cellerne. Den er på pumpe, mens cremen til tør hud er i krukke, så de er nemme at skelne fra hinanden.
Cremen til tør hud: Ser ved første øjekast MEGET fed ud, og ligner nærmest en balm nede i krukken. Vi blev dog positivt overrasket, da konsistensen er silkeblød, og cremen trænger ind hurtigt uden at fedte. Denne udgave indeholder også salicylsyre og E-vitamin.
Vores mening: Mia: Den er virkelig anbefalelsesværdig! Jeg blev så overrasket over konsistensen, og her om vinteren er den super lækker til en tør hud. Maria: Den er for fed til min hudtype, men super som en vintercreme til tør hud. Jeg blev dog stadig overrasket, over hvor hurtigt cremen trak ind. Elsker duften 😉

Vi tænker virkelig kunder med tør hud og dem der virkelig trænger til et ordenligt fugt-boost, bliver super glade for de nye produkter.

– Apoteksbloggers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.