Forbrugerrådet Tænk har netop kåret Apotekets 24-timers creme, som vinder! 🙌

apotekets tænk test

Forbrugerrådet Tænk har testet dagcremer, og vi er stolte af, at Apotekets eget mærke vinder for bedste dagcreme. Vores forhold til Tænks tests og Tænks “Kemiluppen” er lidt blandet (det skal vi nok skrive mere om på et senere tidspunkt), men vi er altid glade, når apotekets produkter vinder en test.
Tænk skriver bl.a. at
Apotekets 24h ansigtscreme er et godt valg – både hvad angår indholdsstoffer, og hvor god cremen er til at give fugt til huden. Cremen er mærket med miljømærket Svanen og allergimærket Den blå krans, og den er fri for en række problematiske kemikalier og parfume”. De nævner også at cremen ikke fedter og huden føles blød og smidig.

Her  hos Apoteksbloggers har vi tidligere nævnt den på bloggen som en kæmpe favorit blandt kunderne, og vi gør det også gerne igen. Hvis du ønsker en god basisdagcreme der samtidig er uden parfume og parabener, er dette et perfekt valg. Den er – som Tænk påpeger – også astma og allergideklareret. Vi må også lige prale af den kæmpe fordel, at prisen kun er på 80,- (vejledende udsalgspris). Vigtigst af alt, er altså konsistensen. Den er super lækker at fordele, ingen klister og så fugter den bare huden rigtig godt. Vi synes jo faktisk den bedste “blåstempling” af et produkt er, når kunderne kommer igen efter den. Bedre feedback får man ikke! Og det er virkelig en ansigtscreme, som købes igen og igen af de trofaste brugere. Apoteksbloggers ønsker “Apotekets 24 Timers Dagcreme” tilykke med det flotte testresultat – vi er fans 🙌 

Vi vil i den sammenhæng også lige nævne, at der lige er landet en nyhed på apotekerne; “Apotekets” har på baggrund af succesen med den beige 24-times ansigtscreme, valgt også at udvikle denne i en Anti-age version. Vi følger op når vi afprøvet nyheden og hørt dommen fra kunderne, men spændende bliver det i hvert fald. 

Apoteksbloggers

 

2 tanker om “Forbrugerrådet Tænk har netop kåret Apotekets 24-timers creme, som vinder! 🙌

 1. birgitte lejre siger:

  Hvor er det ærgeligt at ansigtscremen har ændret tube – 30 ml mindre i og noget dyrere og en beholder med pumpe hvor man ikke kan få det hele ud. Den er godt nok steget i pris i forhold til mængde.

  • apoteksbloggers siger:

   Hej Birgitte.

   Kan du måske forveksle den med “apotekets” serum? Apotekets ansigtscreme har ikke ændret størrelse og ikke betydelig dyrere end da den kom frem? Ofte kører apotekerne 3for2, så du kan også være heldig ramme et godt tilbud måske
   Skriv endelig igen, ellers vil jeg gerne sende dig et billede af den og prisen til din mail

   Kh Maria
   Apoteksbloggers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.