Daxxin skælshampoo afhjælper kløende skæg

Daxxin til kløende skæg

 

Daxxin hår – og hårbundspleje er nyt på vores apotek, og når vi får noget nyt på hylderne, plejer vi at lade det “gå på runde” så alle kan prøve det hjemme, hvis de vil. Vi synes alle sammen, at det er vigtigt at have prøvet produkterne for at kunne anbefale dem videre – man kan jo ikke stole blindt på, hvad der står bagpå etiketten, vel?
Min stakkels kæreste må ofte agere forsøgskanin, når det er produkter jeg ikke selv kan vurdere effekten af – i dette tilfælde en skælshampoo. Vi deler dog ikke passionen for hverken hud – eller hårpleje, og hans løsning (indtil han mødte mig) har været diverse produkter fra supermarkedet.

Nå, men jeg fik så Daxxin skælshampoo med hjem til ham (og almindelig shampoo + balsam med til mig selv – det skal I nok høre mere om en anden gang), og sagde han skulle prøve den i en uges tid.
Min kæreste har et stort og kraftigt skæg, som jo er mega moderne i øjeblikket, men desværre også tendens kløe og røde plamager med let skældannelse inde bag alt skægget, hvilket selvfølgelig er generende for ham.
Efter første “omgang” med Daxxin spurgte jeg, hvad han syntes; “Det er noget tykt skum”, sagde han bare. Og allerede dér troede jeg faktisk at han opgav. Men efter yderligere to dage spurgte jeg om han stadig fik brugt den nye shampoo, og der sagde han simpelthen de gyldne ord “Ja, og mit skæg klør faktisk ikke”. Så måtte jeg jo pille lidt i skægget (nørd som jeg er), og jeg så til min overraskelse, at de røde plamager nærmest var væk. Så indtil videre vil vi gerne give en solid “thumbs up” til Daxxin skælshampoo!

Hvad er det så Daxxin kan?
Den er trippelvirkende ved at nedsætte skældannelsen, nedsætte kløe og irritation samt give et sundere hår.
Skæl og irritation/kløe kan både skyldes tørhed, fx i vinterperioden, for hyppig hårvask eller at man bruger hue/kasket ofte. Det kan også skyldes en gærsvamp som alle har på huden, der blusser op. Daxxin hjælper både på tørheden og på at få hudens mikroflora til at være normal, så gærsvampen holdes nede. Shampooen er desuden sulfatfri, hvilket ikke ses så ofte (endnu!). Sulfater er sæbestoffer, som udtørrer huden. Der tilsættes i stedet andre vaskeaktive egenskaber. Læs evt. mere på deres hjemmeside .

Hvad er min mening?
Jeg har pt. ikke behov for en skælshampoo, men da han sagde skummet var tykt, måtte jeg jo lige prøve at se om han bare var mande-pjattet. Skummet ER tykt – men jeg synes det er genialt, for det skal sidde i hår/skæg i 2-3 minutter, og så bliver det altså hvor det skal. Desuden dufter den dejlig rent, og håret bliver ikke træls bagefter – de fleste, der har prøvet en skælshampoo kender til at håret kan blive sådan lidt sprødt-agtigt, og det undgås med Daxxin. Jeg synes også det er fint, at den er sulfatfri, så udtørring mindskes ved daglig brug.
Hvis jeg skal sætte en finger på noget som helst, så er det, at shampoo-flasken er rimelig kedelig at se på. Men det er de fleste andre slags skælshampoo såmænd også, så mon ikke jeg overlever at have den stående i min brusekabine 😉
Alt i alt en anbefaling herfra, hvis du ligesom jeg, har en kæreste med kløe og evt. skældannelse i skægget.

-Mia, Apoteksbloggers

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.