Eucerin udgår i Danmark….. Men!

Eucerin Hyaluronfiller

Øv øv, og atter øv.
Vi er personligt meget kede af, at Eucerin udgår i Danmark. Det tyske firma Beiersdorf står bag mærket Eucerin, samt flere forskellige produkter i Danmark. Firmaet har hele tiden valgt at Eucerin kun skulle forhandles på apotekerne. For få måneder siden annoncerede Beiersdorf desværre, at Eucerin ikke længere skal forhandles i Danmark.

Baggrunden for dette valg bunder i flere ting; Først og fremmest, har Eucerin salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne fra apotekerne, hvilket kommer bag på os. Der er selvfølgelig forskel på, hvor meget vi sælger rundt om i landet, men vi må indrømme, at Eucerin klarer sig rigtig godt hos os, og vi har mange kunder og også kollegaer, der kommer til at savne Eucerin. Vi kan naturligvis ikke gøre os til dommere over, hvad der er rimeligt at et apotek skal kunne sælge om året, men ærgerligt er det i hvert fald.
Dernæst forklarer firmaet, at en anden grund også er de skrappe krav der er i Danmark i forhold til i Tyskland. Dette gælder i forhold til indholdsstoffer i produkterne; alle Eucerins produkter indeholder dog ikke noget de ikke må i forhold til lovgivning, men vi tænker, at firmaet synes kravene fra forbrugerne bliver for vanskelige at leve op til, i forhold til forbrugernes krav i Tyskland.

De fleste apoteker sælger netop nu ud af deres Eucerin-lager. Men den gode nyhed til alle Eucerin-elskere er, at nogle enkelte apoteker har hamstret produkter i stor stil, så de har til længere tid. Andre vælger at sælge ud af det de har tilbage på hylderne, til nedsat pris. Så hvis du ligesom os er kede af at skulle undvære Eucerin, så er det nu du skal ned på dit lokale apotek og fylde kurven, inden det er for sent.

Vi arbejder hos os på højtryk, for at finde et alternativ til Eucerins produkter. Vi har virkelig nogle yndlingsprodukter, der bliver svære at erstatte. Følg med her på apoteksbloggers.dk, for at se hvad der kommer til at ske i fremtiden, og hvad vi vil anbefale i stedet for Eucerins skønne produkter. Alternativt kan du skrive til os under fanen “Spørg Os“, så kan vi prøve at vejlede dig i, hvilken hudpleje du kan erstatte med, når nu yndlingscremen forsvinder.

-Apoteksbloggers

3 tanker om “Eucerin udgår i Danmark….. Men!

  1. Mads Falch Hansen siger:

    Jeg kan så meddele at vi på Lyngby Løve Apotek ved Lyngby station, og i vores filial i Lyngby storcentret, fortsat vil fører Eucerin 😉

    Så hvis dit lokale apotek skulle være løbet tør kan du roligt slå et smut forbi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.