Velkommen til Apoteksbloggers

HURRA! SÅ SKETE DET ENDELIG!

For lidt under et år siden ringede Maria en sen aften, og sagde: “Mia! Jeg har fået en fed idé!”

Maria havde lige været i bad, hvor hun havde stået og nydt alle sine lækre produkter; “Ved du hvad Mia!? Jeg synes det er mega ærgerligt, at folk ikke ved hvilke lækre ting vi har på apoteket! Skal vi ikke lave en blog?”

Og her er vi så: Apoteksbloggers. Næsten et år efter. Og I kan tro vi har glædet os!

Vi er begge uddannede farmakonomer, og arbejder sammen på et apotek. Vi har en opfattelse af, at mange af vores kunder tror, at vi kun har lægemidler og dødkedelige cremer der er så tykke som spartelmasse. Det er altså slet ikke tilfældet! Vi har SÅ mange produkter som kan bruges af ALLE, også jer der elsker luksus, dufte og smukke emballager. Vores blog skal handle om, at man (ligesom på apoteket) kan søge gode råd og vejledning i vores blogindlæg, samt få inspiration fra os og fra andre. Vi har lavet en fane i menuen, der hedder “Spørg os” – her kan du søge endnu mere specifik vejledning til lige netop dig, komme med ønsker til indlæg mm.

Men nok om det. Vi håber sådan, at I vil følge med i vores blogeventyr.

Mange hilsner fra Apoteksbloggers, Maria og Mia.

9 tanker om “Velkommen til Apoteksbloggers

  • apoteksbloggers siger:

   Hej Dorte, du skal have mange tak for opbakningen. Vi er glade for at du også synes vi har fået en god idé! 🙂 Mange hilsner

 1. Ella Birch Larsen siger:

  Det er i hvert fald dejligt med jeres blog. Og I har ret i, at vi ikke ved, hvor mange og hvilke produkter, I har. Jeg kan i hvert fald ikke bare lige komme ned og kigge, er afhængig af speciel hjælp. Derfor er jeg så glad for, at I viser en masse produkter. Og I har ret. I har virkelig nogle lækre produkter til rimelige penge. Jeg har købt Debucal cremer og hårchampoo, som virkelig er gode. Det sidste, jeg har fået, er Apotekets beige serie, en dejlig lækker bodycreme.
  Vi ser frem til mange flere produkter.

  • apoteksbloggers siger:

   Hej Ella.
   Tak for de fine ord. Det betyder rigtig meget for os, at du kan bruge bloggen. Du er altid velkommen til at spørge om vores anbefalinger eller andre gode råd. Dejligt du har så god erfaring med Apotekets produkter.
   Mvh. Apoteksbloggers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.