Om Apoteksbloggers

Hvem er vi?

Vi er to farmakonomer, Mia og Maria, som arbejder på Amagerbro Apotek. Vi har mange års apotekserfaring, og vi er ansvarlige for hudplejeafdelingen og for udviklingen af apoteket. Derfor er der også mulighed for at møde os på bl.a. babymesser og til aften events.

Maria fik idéen til bloggen en aften i foråret 2015, hvor hun havde brugt en masse af apotekets produkter til at lave et “luksus-bad”. Hun ærgrede sig over, at så få mennesker kender til vores skønne produkter – og nu vil vi sammen videregive den viden.
Vi oplever i vores hverdag, at vores kunder ikke er opmærksomme på, at vi har meget andet end lægemidler og ekstra fedtede fedtcremer på hylderne. Vi har et stort ønske om at formidle ud til alle, at produkter fra apoteket eksisterer, og at de faktisk er rigtig gode – vi er nemlig selv nogle kæmpe hudpleje-elskere, og har skuffer og skabe fyldt med alverdens ting og sager.
Apoteket har produkter til ALLE; børn, voksne, allergikere, folk ramt af eksem, rosacea osv., MEN vi har også produkter til kvinder, der ønsker luksus, dufte, og produkter der pynter på badeværelset.
Apoteket er ét stort sammensurium af produkter, der omfavner den forskellighed vi har som mennesker; nogle kan lide én ting, andre kan lide noget andet. Og vi har noget til jer alle!

Igennem vores uddannelse til farmakonom lærer vi selvfølgelig om sygdomme og lægemidler, men vi uddannes også i at identificere hudlidelser, allergiske reaktioner, hvordan nogle af vores produkter kan komplimentere diverse lægemiddelbehandlinger, og måske vigtigst i denne sammenhæng: Vi uddannes i hudens anatomi. Dette giver os et rigtig godt udgangspunkt.
Udover det, følger vi hele tiden med i udviklingen på hudplejeområdet, bl.a. ved at opdatere vores viden på kurser – det gør os til “eksperter” i de produkter, vi har på hylderne. Vi har været på kursus i nærmest alt, bl.a.: Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, A-derma, Caudalie, Korres, Beauté Pacifique, Avene, kurser om solbeskyttelse, Decubal, og Purely Professional. 


Meningen med bloggen er, at kunne søge inspiration samt gode råd og vejledning. Det kan selvfølgelig gøres ved at læse vores blogindlæg, men der er også mulighed for at få endnu mere specifik vejledning, hvis du skriver til os under fanen “SPØRG OS”. Vi vil som udgangspunkt blogge om hud – og hårpleje, men vi vil også blogge om andre ting fra apoteket, fx musthaves til kvinder, interessante nyheder mm. Desuden vil vi bestræbe os på, at forholde os til de forskellige artikler og apps der kommenterer på apotekets produkter, og dermed guide dig til at kunne danne din egen holdning.

På sigt er vores vision, at Apoteksbloggers også skal kunne fungere som et slags opslagsværk i apotekets produkter, og at der skal blive mulighed for at bedømme dem, så læseren kan se hvad ANDRE læsere synes er godt/dårligt.

Vi vil gerne understrege, at denne blog udelukkende er uvildig, og at vi på ingen måde er sponsoreret – deraf vores slogan, “faglighed til forskel”. Vi skriver om de produkter, som vi selv har gode/mindre gode erfaringer med, og vores mening og holdning er kun vores egen.

TAK!
Vi må huske at sige tak til dem, der har været med til at gøre Apoteksbloggers til virkelighed.
Tak til Farmakonomforeningen for økonomisk støtte via udviklingspuljen.
Tak til Rie Wiberg for hjælp med udvikling af hjemmesiden, og for at gøre den så flot som vi ønskede os.
Tak til Henrik Delfer for smukke og professionelle billeder til vores hjemmeside.
Tak til Alexander Wiberg-Hansen for IT-assistance, hjælp til udvikling af hjemmesiden og for oceaner af tålmodighed.
Tak til vores chef, Peter Traulsen, for at tro på os og give os mulighed for at prøve at udleve vores
drøm.
Tak til vores familier og bedre halvdele for støtte og hjælp.
Sidst, men så absolut ikke mindst, vil vi gerne sige tusind tak til vores dejlige kollegaer, som har udvist kæmpe tålmodighed og interesse for vores projekt.