Allergy Award 2018 – Apoteksbloggers som dommere.

Allergy Award 2018  - Apoteksbloggers som dommere.

Vi var så heldige at vi igen i år var blevet inviteret med som dommere, til dette års Allergy Award. Turen gik denne gang til skønne Amsterdam. Vi kom dagen før, så vi også fik set lidt af byen og mødtes med de andre dommere og stifterne af Allergy Certified, Lene og Eva. Vi er hver gang lige begejstrede for at være sammen med de to dygtige og søde kvinder. Vi kan begge føle deres kæmpe passion for deres arbejde, og hvordan de knokler for noget de virkelig tror på. Stor respekt.

 

Hvad går dagen ud på?

Allergy Award er et mix mellem hardcore videnskab og mere festlige præsentationer af forskellige perspektiver på hudallergi. Eller sagt på en helt anden måde: AllergyAward er en dag, hvor man hylder alle, der arbejder inden for feltet hudallergi/kontaktallergi.
Alle professorer, alle doktorerne, alle virksomhederne der fremstiller de hudvenlige produkter, alle råvareproducenterne, alle kommunikatørerne, der fortæller offentligheden om, hvordan man kan forebygge allergi og politikerne, der lytter og forholder sig til de seneste forskningsresultater. Mia var dommer i kategorien “Best Skin Friendly Product for Household”, og Maria i kategorien “Best Skin Friendly Product for Institutions/Professionals”.

Vi havde nogle måneder i forvejen, modtaget en masse produkter der skulle testes, alt fra solcreme, vaskepulver og bodywax til helt almindelig håndsprit. I vores vurdering lægger vi særlig vægt på virkning (altså om produktet kan det som det “skal kunne”), konsistens, lugt, deklaration, udseende og samlet oplevelse. Mia var samtidig oppe og overrække prisen for den kategori, hun var dommer i.

 

 

 

 

 

Hvorfor AllergyAward

AllergyAward er en dag fyldt med spænding, passion og videnskab. Spænding, fordi det er den dag det afsløres, hvem der vinder årets AllergyAward i de forskellige kategorier. Passion, fordi alle os der deltager, arbejder fokuseret og passioneret med hudvenlige produkter, og videnskab fordi det er den dag, hvor alle får mulighed for at møde nogle dygtige forskere og dermatologer, og høre dem fortælle om deres seneste arbejde.
Missionen med AllergyAward er at give en high five til alle dem, der bruger alle deres arbejdstimer på at udvikle, fremstille og distribuere hudvenlige produkter. Derudover vil man gerne gøre skellet mellem forskere og producenter mindre, ved at lade dem møde hinanden. Endelig bruger man AllergyAward til at fortælle verden, hvorfor det er en god idé at vælge hudvenligt.

Og hvordan gør man så det?

Tanken bag AllergyCertified er, at udvikle et internationalt logo/mærke, der hjælper forbrugerne over hele verden med at vælge produkter uden “fy-fy” stoffer. De mærker vi kigger efter i Danmark på nuværende tidspunkt er desværre ikke internationale, og derfor skal producenterne søge om godkendelse af produkterne i alle de lande de sælges i (såfremt de ønsker at få mærker på). Det er en dyr og omstændig proces, og derfor kan vi virkelig se et stort potentiale i AllergyCertified – deraf deres slogan “One world – One label”.
Når et produkt er certificeret af AllergyCertifed, er der meget lav risiko for at forbrugeren udvikler kontaktallergi, som er en af de oftest forekommende kroniske sygdomme. Der kigges nemlig ikke kun på indholdsstofferne, men også på, hvad råvarerne kan have været i kontakt med inden de når ud på fabrikken – det er meget unikt.

 

 

 

 

 

 

 

OG ja så skal vi også lige ha’ vinderne!!

vinderne af AllergyAward 2018 blev:

Best skin friendly product for household

Derma Håndsprit Gel

Best skin friendly product for institutions/professionals

Hevi Sugaring Sugar Scrub

Best skin friendly product for children

Decubal Junior Cream

Best skin friendly product for women

Xellence Organic Apricot Kernel Oil

Best skin friendly product for men

E-cooking Face Scrub

Best skin friendly product chosen by consumers

Squalan Moisturizer Facial Oil

Vi er ret stolte over at Decubal vandt prisen med det bedste børnevenlige produkt med deres “Junior creme” den har omtalt tidligere her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi takker for en fantastisk oplevelse endnu engang.

Apoteksbloggers

 

 

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *