Endelig en hudplejeserie til uren hud uden parfume på apoteket – NYHED DERMAXIR

Endelig en hudplejeserie til uren hud uden parfume på apoteket - NYHED DERMAXIR

Dermaxir er ny serie på apoteket uden parfume, parabener og farvestoffer. Det aktive indholdsstof i Dermaxirs produkter er salicylsyre. Salicylsyre har i mange år været brugt og anerkendt til at bekæmpe urenheder.
Vi har dykket lidt ned i hvad Dermaxir egentlig kan.
Salicylsyre har en anti-inflammatorisk virkning. Salicylsyren er særdeles god mod uren hud, idet den har en eksfolierende virkning, hvor hudlag løsnes og fjernes samtidig med, at huden blødgøres, hvormed hudens fugtbindende evner øges. Salicylsyre virker bakteriedræbende, antiseptisk samt desinficerende, hvilket er den egenskab, der får tilstoppede porer til at åbne sig, og de ophobede bakterier kan fjernes i- og omkring talgkirtlerne. Den urene hud fjernes effektivt, og porerne synes også visuelt mindre, idet de bliver renset.

Mængden af salicylsyre afgør selve effekten, og typisk benytter man 0,6 – 1,4% aktiv salicylsyre i produkter mod uren hud. At man historisk set ikke har benyttet over 1,4% skyldes, at huden herved tørrer kraftigt ud, hvormed et nyt problem skabes. Dermaxir har dog lavet en formel, der gør det muligt at benytte hele 2,0% salicylsyre,  så man øger effekten. Vi tænkte med det samme, at det også måtte give større bivirkninger i form af udtørret hud, men det skulle ikke være tilfældet. Dermaxir er nemlig kombineret med andre aktive indholdsstoffer som plejer huden, bl.a. glycerin og niacinamider (b3 vitamin). Vi ser rigtig fine resultater med dermaxir og de aktive stoffer er velkendte fra apoteket gennem tiden. Det helt elementære for os i denne serie er, at den er uden parfume. Det er faktisk lidt spøjst at apoteket ikke er i front, når det gælder produkter uden parfume. Det er vi også til andre hudtyper, men lige til uren hud er det især de franske serier som Avene, La roche posay og Vichy, vi sælger rigtig af. Det er super gode serier til uren hud, men vi har mange kunder der savner produkter uden parfume, der er effektive og til en god pris. Vi tænker Dermaxir bestemt har sin ret på apoteket  og deres meget kliniske look falder godt ind på hylderne. Vi vil rigtig gerne høre mere fra jer læsere, hvis i har eller kommer til at afprøve det. Det er jo reelt jer vi lytter efter 😉

Selve behandlingen er også ret enkelt. Dermaxirs produkter kan købes løst eller som færdige pakkeløsninger, hvor man så sparer lidt penge. I forhold til produkter, anbefales det som minimum at bruge en 3 trins rutine, Rens, Serum og face gel. Der findes derudover også en maske og en spot-bumse treatment i serien.

      1. DAILY FACE WASH
       Daily Face Wash er bakteriehæmmende og fjerner urenheder. Den åbner hudens porer og renser effektivt i dybden.

 • Fugt huden med lunkent vand
 • Påfør produktet med cirkulære bevægelser, så produktet kommer godt ind i huden.  Brug hvad der svarer til størrelsen på hasselnød.
 • Fordel blidt produktet i ansigtet med dine fingerspidser
 • Massér produktet godt ind i huden i cirkulære bevægelser, Skyl herefter ansigtet med lunkent vand og dup tørt med et rent håndklæde

  2. SMOOTHENING SERUM
  Smoothing serum er eliminerer den tørre hud og forebyggerde bakterier, der fremkalder bumser. Serummet arbejder med hudens porer, tilfører fugt og forhindrer betændelsestilstande i at opstå.

  • Åben forseglingen på Smoothening Serum og sæt den transparente applikator på
  • Påfør et dækkende lag på særligt udsatte steder, og hvor din hud bliver meget tør
  • Lad produktet tørre ind i huden, før du fortsætter med det næste trin

  3. MOISTURISING FACE GEL
  Face-gelen fugter huden i dybden og trænger dybt ned i hudens kirtler og porer. Den er bakteriehæmmende og bremser urenheder i at blive til betændelsestilstande. Det høje indhold af salicylsyre (2%) virker bakteriedræbende og desinficerende, mens det samtidig efterlader huden ren og blød.

  PEEL-OFF FACE MASK
  1-2 gange om ugen anvendes Dermaxir n9 Peel-Off Face Mask inden de 3 trin. Masken renser hudens porer og kirtler i dybden og fjerner urenheder, betændelse, døde hudceller samt overskydende olier og fedt, og masken giver dig i kombination med de andre produkter en renere hud.

  • Påfør masken i et jævnt lag i T-zonen samt på særligt udsatte steder
  • Lad masken virke i ca.10 min. eller til den er helt tør
  • Hiv herefter masken forsigtigt af og skyl efter med lunkent vand

  SPOT TREATMENT
  Påfør Dermaxir n5 Spot Treatment ved behandling af en specifik urenhed. Den arbejder med hudens betændelsestilstande og leder salicylsyren ned til porerne med størst mulig præcision. Spot Treatment er bakteriehæmmende, og forhindrer urenheden i at udvikle sig.

  • Påfør Spot Treatment på en specifik urenhed
  • Lad produktet sidde på urenheden natten over
  • Skyl Spot Treatment af med lunket vand næste morgen
  Vi glæder os til at fortælle jer om vores erfaringer med serien og vil rigtig gerne også få tilbagemeldinger fra jer læsere
  – Apoteksbloggers

 

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *